Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Skalice doma rozstřílela Třebechovice


Branky


8

Jasným výsledkem skončilo utkání Česká Skalice - Třebechovice. Favorizovaní domácí hostům nedovolili takřka vůbec nic a zaslouženě si připsali vysoké vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou mizerných výsledcích z venkovních zápasů a nepříliš přesvědčivém domácím utkání proti Novému HK tentokrát fotbalisté České Skalice toužili naplno bodovat a pojistit si průběžně třetí místo v tabulce AM Gnol 1. A třídy.

Do zápasu domácí doslova vlétli a hosty z Třebechovic prakticky přikovali na jejich polovinu. Nutno podotknout, že Třebechovičtí jim to svým přístupem a herním pojetím značně usnadnili. I proto se na úvodní branku utkání čekalo pouze do deváté minuty. To se krásnou hlavičkou prosadil Chalupa – 1:0. Na další branku se čekalo dlouhých dvacet minut. A znovu to byla branka hlavou, tentokrát v podání Chrásky – 2:0. A i když případné navýšení stavu bylo na spadnutí, v prvním dějství se tak již nestalo.

Druhá polovina utkání byla totožná s tou první. Hosté zatažení na vlastní polovině a snaha o navýšení vedení domácích. To se v průběhu druhého poločasu povedlo. Skóroval Hanel, podruhé v utkání se trefil Chráska. Své branky přidali i Böhm, Hánl a Rücker. Skóre se v kolonce vstřelených zastavilo na čísle sedm a nutno podotknout, že to dnes mohlo být klidně i dvoucifernou číslovkou. V kolonce obdržených zůstala velmi příjemná nula.

Předsevzetí vyhrát za tři body jsme beze zbytku naplnili a diváky snad pobavili kombinační hrou plnou šancí. Hostům jsme povolili pouze jedno ohrožení naší branky a s tím si poradil brankář Šťastný.

V tomto týdnu nás čekají dva zápasy. První ve středu 20.4. od 17:00 bude pohárové. Soupeřem nám bude šestý tým krajského přeboru SK Libčany. V sobotu pak jedeme do Roudnice, kde se s místním SK utkáme v přímém souboji o třetí místo v tabulce.

DALŠÍCH PĚT BRANEK V SÍTI CEJNARA

Druhá polovina utkání byla totožná s tou první. Hosté byli zatažení na vlastní polovině a domácí se snažili navýšit vedení. To se v průběhu druhého poločasu povedlo. Skóroval Hanel, podruhé v utkání se trefil Chráska. Své branky přidali i Böhm, Hánl a Rücker. Skóre se v kolonce vstřelených zastavilo na čísle sedm a nutno podotknout, že to mohlo být klidně i dvoucifernou číslovkou. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Česká Skalice
Marek Vik, vedoucí mužstva: "V zápase, který se téměř výhradně odehrál v naší režii a ve kterém jsme hostům povolili pouze jednu příležitost na zdramatizování jeho průběhu, jsme jasně dominovali. S veškerou úctou k soupeři mohu říct, že mohl odjíždět s daleko vyšším počtem obdržených branek."

SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "Zápas v České Skalici se nám nepovedl. Domácí byli lepší po všech stránkách a výsledek 7:0 hovoří za vše."



Sestavy


TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - L. Böhm [-] (80. T. Petr [-] ) , V. Novotný [-] , R. Chalupa [-] (80. D. Rücker [-] ) , O. Chráska [-] (68. J. Hánl [-] ) , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] (60. O. Resler [-] ) , M. Diviš [-] , S. Hanel [-] , M. Tipelt [-] , V. Výborný [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - M. Věříš [-] , J. Bendig [-] , D. Horák [-] , F. Ježek [-] (60. F. Nentvich [-] ) , M. Šedina [-] , M. Bíl [-] , D. Petřík [-] , V. Karásek [-] , G. Bendig [-] (60. Z. Sehnal [-] ) , F. Horák [-]

ŽK: 76. S. Hanel - 26. J. Bendig , 80. V. Cejnar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUBÁNEK Jan - BEČVÁŘ Lubomír, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Dominik Palm

Expert: Ondřej Kolář
Tip experta: výhra domácích

Třebechovicím se venku nedaří, naopak domácí jsou na svém hřišti velmi silní a v gólově bohatém utkání zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích