Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice deklasovala Sobotku na jejím hřišti a v čele má již jedenáctibodový náskok


8

Jednoznačná záležitost. Lídr tabulky ze Solnice jasně přehrál houževnatou Sobotku 7:0. Domácí rozhodli již prvním dějství, ve kterém nasázeli čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ROZHODNUTO ZA DVAATŘICET MINUT

Solnice, v zádech s komfortním náskokem na čele tabulky, začala utkání v Sobotce sebevědomě a hned ve třetí minutě šla do vedení, když se trefil Lebeda. Následně zaúřadoval útočník Pavlíček, jenž nejprve v deváté minutě zvýšil na 2:0 a v pětadvacáté minutě vsítil svoji druhou branku  - 0:3. Převahu hostů zvýraznil ve dvaatřicáté minutě Ptáček a se Sobotkou bylo zle. 

DALŠÍ TŘI GÓLY V SÍTI PUŠE

Kdo si myslel, že Solnice zvolní, ten se zmýlil. Hosté ve druhé pětačtyřicetiminutovce vstřelili dlaší tři branky. V 69. minutě to bylo 5:0, mezi střelce se zapsal Motl. V poslední desetiminutovce se pak opět připomněl Pavlíček, jenž v 82. minutě navýšil skóre na 6:0. Konečnou podobu výsledku dal čtyři minuty před koncem další kanonýr, Jiří Kořínek, a Solnice tak mohla slavit výrazné vítězství 7:0.   



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Zdeněk Přikryl, asistent trenéra: "V tomto zápase jsme narazili na rozjetou Solnici. Zápas jasně ukázal, že soupeř je právem na prvním místě tabulky a přejel nás rozdílem dvou tříd."

SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: "V 10. minutě jsme vedli 2:0 a bylo po zápase. Domácí velký odpor nekladli. Ve druhém poločase jsme dali šanci všem hráčům z lavičky. Velmi dobře zahrál sedmnáctiletý Barták."



Sestavy


SK Sobotka
M. Puš [-] - L. Král [-] , M. Klouček [-] (58. J. Vaníček [-] ) , S. Valdman [-] (82. P. Zahradník [-] ) , J. Novák [-] , M. Kocourek [-] , J. Kocourek [-] (58. Z. Přikryl [-] ) , M. Miler [-] (70. M. Prokorát [-] ) , T. Rejman [-] , F. Materna [-] , R. Žďánský [-]

SK Solnice
L. Hůlka [-] - D. Motl [-] , M. Lebeda [-] , F. Zawada [-] , L. Pavlíček [-] (84. J. Kořínek [-] ) , R. Ptáček [-] (46. J. Vodička [-] ) , J. Jaroš [-] (65. M. Prokop [-] ) , D. Volf [-] (50. A. Barták [-] ) , M. Ptáček [-] , M. Jilemnický [-] (46. P. Nosek [-] ) , L. Brandejs [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šiling Karel - NÝVLT Roman, PRINZ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Dominik Palm

Expert: Jakub Drahorád
Tip experta: výhra hostů

Solnici to šlape, v minulém kole porazila Týniště. Sobotka přišla o vítězství v posledních minutách. Solnice neusne na vavřínech a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů