Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2022 18:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže se rozloučil s krajským přeborem vítězně


Branky


8

Suverénně postupující Nový Bydžov doma zvítězil nad Dobruškou a užil si tak rozlučku s úspěšnou sezónou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácím zajistil dva nejlepší střelci soutěže

Domácí vstoupili do utkání aktivně. První velkou šanci měl útočník Bekera, ale hostující brankář Pěnička ho vychytal.

 

Nový Bydžov se do vedení dostal ve 20. minutě. Domácí získali míč na polovině hřiště a rychlou akcí se dostali až k pokutovému území, kde Bekera přistrčil míč rozběhnutému Štěpánu Blažkovi, který prostřelil Pěničku. 1:0.

 

Ve 27. minutě zahrozili hosté po rohovém kopu, ale z velkého závaru nedokázali dostat míč za Strýhalova záda. Ve 39. minutě přidali domácí druhou branku. Tentokrát Blažek našel Nikolase Bekeru a druhý nejlepší střelec soutěže se nemýlil. 2:0.

 

Do kabin se tedy šlo za dvoubrankového vedení Nového Bydžova.

Blažek přidal i druhou trefu

Lídr krajského přeboru nechtěl ve druhém poločase dopustit nějaké drama a od začátku kontroloval hru, držel častěji míč na svých kopačkách a snažil se zápas rozhodnout.

 

Třetí branku domácí přidali v 57. minutě. Patrik Mokošín pálil z přímého kopu náramně, jeho střela přes zeď se odrazila od břevna a podle rozhodčího nejprve za brankovou čáru a pak ven. Branka tedy platila a domácí vedli 3:0.

 

V 69. minutě se navíc prosadil po rohovém kopu Štěpán Blažek, který zvyšoval už na 4:0. Nejlepší střelec soutěže zaokrouhlil svůj gólový účet v soutěži na třicet branek.

 

V 79. minutě upravil na konečných 5:0 Filip Drobný, který na zadní tyči doklepával míč do odkryté branky.

 

RMSK Cidlina Nový Bydžov se tedy s krajským přeborem rozloučil vítězně, tak doufejme, že se jim takto povede i v divizi. Gratulujeme k zaslouženému postupu.

 

Sestřih utkání:

 

 Fotogalerii a sestřih připravil Josef Bekera. Děkujeme. 



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Petr Průcha (trenér): "Poslední představení před celou Cidlinskou rodinou se náramně vydařilo tak jako celá sezona, která byla naprosto úžasná, rekordní a výjimečná! Jsem pyšný, že jsem trenérem tohoto mladého celku a pevně věřím, že ho velká budoucnost ještě čeká. Děkuji klukům a mým kolegům, bez nichž bych tento úspěch v žádném případě nedokázal. Děkuji vedení RMSK a městu Nový Bydžov. Klub je nyní nastaven precizně a výsledky týmů nejsou náhodné, ale jsou podpořené poctivou prací všech trenérů od přípravek po A-tým"

SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Dnes jsme bohužel moc fotbalu nepředvedli. Velký den Bydžovského fotbalu a Jirky Krenčíka měl pěknou kulisu. Je radost sledovat propracovaný manuál domácích, kteří hrají s velkou lehkostí a zaslouženě postupují. S pokorou po horších fotbalových letech si užíváme 8. místo. Díky všem, kteří byli součástí týmu.'



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - Š. Blažek [-] , M. Voldán [-] (74. F. Rejl [-] ) , D. Hruška [-] (67. P. Mejstřík [-] ) , J. Trejbal [-] , F. Drobný [-] , N. Bekera [-] , M. Vincour [-] , P. Mokošín [-] , J. Novák [-] (67. V. Mokošín [-] ) , P. Pokorný [-] (74. J. Batelka [-] )

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - D. Krajňák [-] , P. Jánský [-] (74. D. Zrzavý [-] ) , M. Pago [-] , P. Feichtinger [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , M. Majer [-] , M. Brožek [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-]

ŽK: 63. J. Novák - 58. P. Krahulec .
Hráči zápasu: Š. Blažek .
Počet diváků: 458. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - HALEŠ Vladan, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Daniel Krotil
Tip experta: výhra domácích

Bydžov vyhraje i poslední zápas sezony a spokojeně se rozloučí s krajským přeborem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů