1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř doma porazila Polici na penalty


Branky


10

Souboj o třetí místo krajského přeboru skončil bezbrakovou remízou a na pokuové kopy byli šťastnější hráči Jaroměře.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Jaroměř do zápasu vstoupila aktivně, ale jako první zahrozili hosté. Po rohovém kopu se odrazil míč na velké vápno ke Kudláčkovi, který povedenou ranou orazítkoval tyč Červenkovy branky.

 

Ve 20. minutě hlavičkoval nebezpečně jeden z domácích hráčů po rohovém kopu, ale brankář Vacho podržel svůj tým. Ve 28. minutě zakončoval po pěkné kombinaci na jeden dotek domácí Votrubec, ale jen do náruče brankáře Vacha. Ve 35. minutě musel brankář hostí řešit střelu zpoza vápna, ale nadvakrát ji dokázal zlikvidovat. Ve 38. minutě vyrazil brankář Vacho střelu ze strany jen k Votrubcovi, ale i s jeho dorážkou si poradil.

 

Hosté závěr poločasu přečkali a neinkasovali, a tak se šlo do kabin za bezbrankové remízy.

Domácí Gorol orazítkoval břevno

Domácí opět vstoupili do druhé půle aktivněšji a ve 47. minutě se do velké šance dostal aktivní Votrubec, když udělal kličku brabnkáři a jeho střelu musel namonecvykopávat až hostující hráč z branky. Host podnikali rychlé a nebezpečné výpady do domácí obrany, ale jejich zakončení postrádalo přesnost.

 

V 53. minutě vychytal únik domácího Miloše Exnara brankář Vacho. V 62. minutě chyběly centimetry ke střele domácího Gorola, ale ta se nakonec mez tři tyče nevešla. V 68. minutě pálil opět domácí Gorol, ale jeho střela skončila na břevně Vachovy branky.

 

Tlak domácích se stupňoval. V 84. minutě našel pěknou přihrávkou Exnar Mi. domácího útočníka Kocourka za hostující obranou, ale brankář Vacho skvělým zákrokrem už poněkolikáté podržel svůj tým.  Ani závěr utkání branku nepřinesl, a tak se šlo do penalt

Penaltovou loterii zvládli lépe domácí

V penaltách zazářil domácí brankář Červenka, který dvě lapil a jednou mu pomohla branková konstrukce. Domácí tak zvítězili na pokutové kopy a připisují si druhý bod do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Dnes k maximální spokojenosti chyběl jen vstřelen gól. Celých devadesát minut jsme byli herně jasně lepším týmem, gólman Vacho však ukázal své kvality a vychytal nás i ve 100% šancích."

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš (předseda): "Dnešní utkání pro nás bylo velmi těžké. Jednak nehrálo několik hráčů základní sestavy a moc dobře jsme věděli , že jedině bodový zisk nás nechá ve hře o třetí příčku. Duel se nesl v nervózním duchu , akce domácích kolikrát byly opravdu velmi nebezpečné , ovšem náš brankář míč do sítě prostě nepustil. Z naší strany nesmírná bojovnost a tento bod je opravdu vydřený. Osobně jsem nesmírně rád, že jsme stále ve hře o třetí místo. Poslední kolo rozhodne."



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Exnar [-] , M. Exnar [-] , Z. Kocourek [-] , A. Pohořálek [-] (76. A. Horák [-] ) , D. Votrubec [-] , O. Častvaj [-] (62. J. Bano [-] ) , R. Gorol [-] , D. Valášek [-] , J. Poděbradský [-] , M. Petráček [-] (89. R. Beran [-] )

Spartak Police nad Metují
L. Vacho [-] - T. Mucha [-] (85. J. Martinec [-] ) , T. Gregar [-] , M. Ansuma [-] , M. Jandík [-] (76. T. Rotter [-] ) , J. Hauschke [-] , F. Awuku [-] , L. Kudláček [-] , M. Mbah [-] , P. Franc [-] , J. Nessoumou [-]

Počet diváků: 254. Rozhodčí: Beránek David - NÝVLT Roman, ŠKODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Adam Chromek
Tip experta: remíza

Zápas o třetí místo soutěže, v obou týmech je několik nadstandarních hráčů krajského
přeboru. Police sice minulé kolo dostala rychtu od posíleného Chlumce, navíc se ji vykartoval nejlepší
střelec soutěže Klapec, ale kapitán Láďa Kudláček si v kabině udělá pořádek a v Jaroměři si to třetí
místo uhají. Tipuji jejich výhru na penalty po remíze 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza