Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec zabral v druhém poločase a otočil zápas s Rychnovem


Branky


4

Hráči Chlumce sehráli zajímavý duel s Rychnovem na půdě v Lovčicích. Diváci mohli vidět hned sedm branek a sedm různých střelců. Chlumečtí otočili zápas v druhé půli a zvítězili.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kábrt poslal hosty do vedení

Vyrovnaný první poločas přinesl jedinou branku. V 25. minutě se Rychnov dostal do vedení. Na roh Dominika Veselého si na přední tyči naskočil obránce Jan Kábrt a překonal domácího brankáře Němce. 0:1. 

 

Ve 33. minutě se po brejku hostů řítil sám na Němce rychnovský Zajiček, ale když udělal kličku brankáři, tak pak se mu nepodařilo trefit odkrytou branku.

 

O poločase tak vedli hosté o jednu branku.

Chlumec otočil zápas v druhé půli

V 55. minutě šel od poloviny hřiště sám na brankáře Němce hostující Markovič, ale domácí brankář ho skvěle vychytal. Zápas by se pravděpodobně vyvíjel jinak, kdyby šli hosté už do dvoubrankového vedení.

 

O chvíli později v 59. minutě totiž domácí srovnali. Ondřej Vaníček našel povedeným lobem za hostující obranku Jakuba Mrázka, který přehodil vybíhajícího brankáře Finkeho a bylo to 1:1.

 

Za pouhé dvě minuty domácí vedli. V 61. minutě se po centru prosadil záložník Jakub Hartman. 2:1.

 

A hned v 66. minutě šli chlumečti do dvoubrankového vedení. Rychlonohý Jakub Hartman našel před brankou Petr Staňka, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil. 3:1.

 

Chlumec "byl na koni". V 70. minutě domácí rozehráli rohový kop na krátko, k míč se ve vápně dostal Petr Staněk, který ho předložil Janu Labíkovi a ten prostřelil z malého vápna rychnovského brankáře. 4:1.

 

V 82. minutě Rychnov snížil. Hlavou se prosadil hostující útočník Roman Zajíček. 4:2.

 

Poslední slovo však měli domácí. V 84. minutě upravil na konečných 5:2 střídající Miroslav Kučera.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "1.poločas ploužák,2.rokenrol!V úvodním dějství jsme nebyli horším týmem, vázla nám však kombinace a svoje šance jsme neproměnili. Zato hosté se ujali vedení po hlavičce z rohu, poté čekali na brejky, dobře bránili a hru natahovali. Po obrátce naše hra na 2 útočníky, více represingu, díky Němcovi vyřešen nájezd a zápas za 10 minut 4 brankami zlomen. Mohli jsme v klidu střídat, hosté ještě snížili, ale 5 branka zápas uzavřela. Pro diváky atraktivní zápas, trenéři si zakoučovali dosyta.'

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Těžko říct, jak by se zápas vyvíjel, kdybychom za stavu 1:0 proměnili dvě 100% příležitosti. Po vyrovnání spustili domácí uragán a velmi rychle zápas otočili."



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
O. Němec [-] - O. Vaníček [-] , J. Labík [-] , J. Veselský [-] , P. Staněk [-] (78. M. Kučera [-] ) , J. Mrázek [-] (78. F. Jelínek [-] ) , V. Doležal [-] , D. Bičiště [-] (74. D. Šafránek [-] ) , J. Vopátek [-] , L. Pánek [-] (74. D. Hubený [-] ) , J. Hartman [-] (86. O. Jansa [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Finke [-] - J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , J. Kocman [-] , Š. Vacek [-] - M. Drašnar [-] (68. A. Zimmer [-] ) , L. Vavera [-] (68. M. Rücker [-] ) , V. Lihařík [-] (75. T. Zemánek [-] ) , D. Veselý [-] - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-]

ŽK: 49. J. Veselský , 51. J. Vopátek - 33. S. Pohl , 62. L. Vavera , 68. V. Lihařík , 87. D. Veselý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - PEŠEK Martin, BLEŠA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Michal Krykorka
Tip experta: výhra domácích

Na jaře se Chlumci velice daří, myslím si, že doma Rychnov zdolají.