1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš doma podlehla Jaroměři


Branky


6

Jaroměř se postupně zvedá. O víkendu dokázala zvítězit na půdě hradecké Třebše. Hlavní záasluhu na tom měl dvougólový střelec Zdeněk Kocourek.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Kocourek vsítil dvě branky

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří byli aktivnějším celkem. Hned v 8. minutě měli velkou možnost otevřít skóre zápasu. Dva domácí hráči postupovali sami na hostujícího brankáře Červenku, ale prováhali možnost akci zakončit a vracející se Valášek jim stihl odkopnout míč na roh.

 

Na druhé straně Jaroměř trestala. Ve 13. minutě se po zpětné přihrávce Votrubce trefil zblízka Zdeněk Kocourek, který prostřelil domácího brankáře Heřmana. 0:1.

 

Od tohoto okamžiku se hra vyrovnala a postupem času převzali otěže zápasu hosté. Domácí však i přesto dokázali vyrovnat. Ve 20. minutě se z trestného kopu trefil tvrdou ranou k tyči domácí záložník Martin Štajer a vyrovnal na 1:1.

 

Vedení si Jaroměř vzala zpátky v 39. minutě, kdy se po centru Bana z levé strany prosadil hlavou opět Zdeněk Kocourek. 1:2.

 

Do poločasu se skóre již nezměnilo, a tak hosté vedli o jednu branku.

Miloš Exnar přidal pojistku pro Jaroměř

Ve druhé půli byla Jaroměř aktivnějším celkem a vytvořila si územní převaha. Hosté bezpečně kontrolovali vývoj zápasu. Domácí se sice snažili zápas zdramatizovat, ale nedokázali si vypracovat žádnou vyloženou šanci, která by vedla ke skórování.

 

Jaroměř pak defintiivně rozhodla o výsledku zápasu v 58. minutě, kdy se po rychlé akci a přihrávce Kocourka trefil přesně k tyči hostující Miloš Exnar, který propálil brankáře Heřmana a hosté vedli už o dvě branky. 1:3.

 

Do konce zápasu se před oběma brankami již nic výrazného nestalo, a tak se zrodilo vítězství hostující Jaroměře.

 

Fotogalerii připravil Václav Mlejnek. Děkujeme.

 

Sestřih utkání:

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): " Nemohli jsme se dostat vůbec do tempa.. To jak jsme hráli v Chlumci tak v neděli to, byla bída. A vrchol všeho, bylo když jdeme dva na brankáře a netrčí e branku. Jaroměř vyhrála zaslouženě!"

FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Vítězství na půdě Třebše za tři body je pro nás velmi cenné. Základem byla velmi dobrá organizace hry a odpovídající nasazení. Je pravdou, že do zápasu vstoupili lépe domácí, ale s přibývajícími minutami jsme byli lepším týmem. Pochvala pro celý tým je dnes na místě."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Krykorka [-] , J. Sochor [-] (52. L. Jandík [-] ) , R. Kuneš [-] , M. Ryšavý [-] , J. Fridrich [-] (52. J. Sobotka [-] ) , J. Zeman [-] , I. Kosyak [-] , M. Štajer [-] , J. Kudrna [-] , D. Tesař [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Exnar [-] , D. Votrubec [-] , Z. Kocourek [-] , A. Horák [-] , M. Exnar [-] (85. A. Musil [-] ) , R. Gorol [-] , J. Bano [-] (88. M. Lebedinský [-] ) , D. Valášek [-] , J. Poděbradský [-] , M. Petráček [-] (70. R. Beran [-] )

ŽK: 75. D. Tesař .
Hráči zápasu: Z. Kocourek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MATULA Pavel - DUŠEK Jan, HANUŠ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Pavel Krahulec
Tip experta: remíza

Tipuji remízu. Vyrovnané utkání, které rozhodne penaltový rozstřel.

Tip: remíza