0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 10:15

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany zvítězily v Jičíně o dvě branky


Branky


6

Libčany po středečním postupu do finále Poháru hejtmana zvládly i venkovní duel s Jičínem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Josef Mokrý

Hosté začli aktivně. Hned v 6. minutě po centru zleva střílel hostující Novotný, ale z velkého vápna přestřelil Kanavalovu branku. V 10. minutě se po centru Hůlky dostal k nebezpečné hlavičce v malém vápně hostující Libřický, ale jeho pokus opět Kanaval vyrazil.

 

V 19. minutě šly Libčany do vedení. Adam Chromek našel krásnou křižnou přihrávkou za domácí obranu nabíhajícího Josefa Mokrého, který přehodil brankáře Kanaval. 0:1.

 

Ve 21. minutě se po centru domácího Beneše z pravé strany dostal k hlavičce Fidrich, ale brankář Tošovský střelu vyrazil na roh. Hra se přelévá na obě strany. Ve 39. minutě vystihl Nálevka chybnou rozehrávku obrany Libčan, ale z nadějné akce vytěžil pouze roh, po němž Buchvald hlavičkoval těsně vedle pravé tyče hostující branky. Těsně před poločasovým hvizdem ještě zahrozili hosté, ale ze zajímavého závaru branku nevytěžili.

Druhou branku Libčan přidal Rompotl

V 53. minutě po přímém kopu domácího Zugara hlavičkoval Kuncíř a vybojoval roh, po němž nebezpečnou střelu Jičína lapil skvělým zákrokem na brankové čářě brankář Tošovský.

 

V 61. minutě zahrával hostující Adam Chromek přímý kop a na jeho centr si za obranou Jičína naběhl Patrik Rompotl, který hlavou překonal brankáře Kanavala. 0:2.

 

V 71. minutě hráči Jičína nedokázali z bezprostřední blízkosti ani nadvakrát prostřelit brankáře Tošovského. V 73. minutě se v dobré pozici před hostující brankou ocitl Fidrich, ale ve slibné šanci přestřelil branku. V 85. minutě pálil nebezpečně z přímého kop jičínský Zezulka, ale brankář Tošovský byl opět připraven a vyrazil míč na roh. Jičín už nedokázal zápas zdramatizovat, a tak si Libčany odvezly všechny tři body po výhř 2:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Zbyněk Houška (trenér): "Gratuluji hostům k vítězství. Svým chodícím fotbalem s míčem do nohy nás dokonale přehráli. Více k tomu netřeba říkat!! Z našich hráčů dnes chválím Fidricha a dorostence Kuncíře."

SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "Děkuji panu Houškovi za trochu pejorativní zhodnoceni našeho výkonu. Měl by přestat nadužívat u svých svěřenců výhodu atletického oválu kolem místního stadionu. Naše práce s míčem se ve výsledku ukázala jako efektivnější. Zároveň ale hodně oceňuji domácí za gratulaci k vítězství a to, že přičetli sebe a své hráče k 30 přítomným divákům. Vzhledem k naší převaze držení míče především v 1. poločase opravdu občas jako diváci vypadali. Tři body máme, ruce jsme podali, slušně jsme se chovali. Pohádka."



Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Kuncíř [-] , P. Buchvald [-] , D. Čeřovský [-] , P. Beneš [-] - L. Holer [-] (51. D. Zezulka [-] ) , D. Fidrich [-] , J. Nálevka [-] (83. P. Jiřička [-] ) , J. Kuneš [-] (46. T. Klaban [-] ) - O. Zugar [-] , L. Kubíček [-] (60. M. Glos [-] ) -

SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hůlka [-] , M. Friedl [-] (46. Š. Šemro [-] ) , J. Ruprich [-] (75. R. Tyrych [-] ) , S. Libřický [-] , F. Studýnka [-] , M. Novotný [-] , A. Chromek [-] , P. Rompotl [-] , J. Mokrý [-] (83. J. Rolejček [-] ) , M. Mařas [-]

Hráči zápasu: A. Chromek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Horský Leonard - VALIHORA Jaromir, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Pavel Krahulec
Tip experta: remíza

Tipuji remízu, po slabším rozjezdu po zimě se Libčany dostávají do tempa. Na velkém hřišti v Jičíně to budou mít však kluci z Libčan těžké.

Tip: výhra domácích