Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany porazily Černilov o šest branek


Branky


10

Libčany po domácím vítězství nad Třebší chtěly bodovat i s posledním Černilovem a to se jim hlavně díky gólové první půli nakonec povedlo.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pětigólová smrtšť Libčan

Skóre zápasu se měnilo již v 5. minutě. Za hosty se prosadil Michael Hofman, který prostřelil brankáře Černilova Nováka přízemní střelu.

 

Ve 12. minutě se po nacvičeném rohovém kopu prosadily Libčany podruhé. Roh rozehraný přízemním příhrávkou do šestnáctky hosté dvakrát přepustili až na Patrika Rompotla, který míč uklidil do sítě. 0:2

 

V 19. minutě napřáhl zpoza velkého vápna Michael Mařas a jeho tečovaná střela skončila až v brance Černilov. 0:3

 

Ve 25. minutě přidali hosté čtvrtou branku. Z přímého kopu prostřelil Nováka hostující Marek Novotný.

 

Hosté byli i nadále aktivnější a vytvářeli si i další šance ke skórování. Pátá branka přišla až v samotném závěru prvního dějství. Čihákovu pěknou přihrávku na přední tyč zužitkoval David Hůlka a upravil na poločasových 0:5.

Druhá půle přinesla jednu branku.

Jelikož byl zápas po prvním poločase již rozhodnutý, tak se utkání dohrávalo v poklidném tempu. Častěji byli na míč hosté, kteří dobře kombinovali a měli i více brankových příležitostí.

 

Branka padla však "jen" jedna. V 78. minutě se do vápna domácích prodral Libřický a naservíroval míč před prázdnou branku střídajícímu Filipu Havrdovi, který pohodlně dopravill míč do sítě. Upravil tak na konečných 0:6. 

 

Libčany si tak připisují druhé vítězství v řadě a další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Šlégr (trenér): "Zápas se rozhodl hned na začátku prvního poločasu, kdy nás Libčany nepouštěly za půlku a trestaly naše chyby. My jsme se byli hrozně ustrašení a bohužel nechtěli vůbec hrát. Druhý poločas jsme se nepatrně zlepšili, ale zápas se už víceméně jen dohrával. Musíme jít dál a doufat, že aspoň někdo se do konce sezony ještě dostane ze zranění a vrátí se na hřiště."

SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "Jak už psal Tarzan po minulém kole, Černilov to má momentálně hodně složité a bylo vidět, že lepí kádr co se dá - takže naše vítězství bylo zcela zasloužené i přes ne zcela 100% výkon. Také Černilov se za rozhodnutého stavu snažil hrát a předvedl pár hezkých akcí. Pokud se v Černilově podaří udržet Jardu Šlégra, věřím, že rychle půjdou zase zpět do KP. Místní krásný areál si tuto soutěž zaslouží."



Sestavy


FK Černilov
J. Novák [-] - L. Daněk [-] , M. Novák [-] (46. O. Petrikovič [-] ) , T. Bešík [-] , D. Václavíček [-] (66. J. Vydarený [-] ) , O. Etflaiš [-] , M. Václavíček [-] , J. Šlégr [-] , T. Schwarzer [-] , J. Franc [-] , M. Voltr [-] (46. A. Bouchal [-] )

SK Libčany
J. Rolejček [-] - J. Mokrý [-] (66. A. Chromek [-] ) , D. Hůlka [-] , M. Hofman [-] (82. M. Tošovský [-] ) , M. Mařas [-] (46. F. Havrda [-] ) , S. Libřický [-] , F. Studýnka [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , P. Rompotl [-] (46. J. Ruprich [-] ) , P. Jiřík [-]

ŽK: 23. M. Voltr .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Škoda Martin - TRYZNA Lukáš, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Jakub Matějka
Tip experta: výhra hostů

Libčany by měli vyhrát, ale moc se jim na jaře nedaří. Na druhou stranu domácí také ještě nebodovali a mohli by nás všechny překvapit, ale za mě vyhrajou hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

12. 4. 2022 22:10
Výhra hostů

Tip: výhra hostů