Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního s posledním přinesl dvanáct branek.


Branky


9

Nový Bydžov ještě neprohrál a s posledním Černilovem by to nečekal asi nikdo. Gólový účet se zastavil na dvanácti brankách a všechny do sítě hostů. V utkání jsme také mohli vidět hned čtyři dvougólové střelce.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr vsítil v prvním poločase pět branek.

Domácí byli od začátku utkání aktivnějším celkem. Drželí míč na svých kopačkách, kombinovali a tlačili se vpřed. Hra se odehrávala převážně na polovině Černilova. Hosty několikrát podržel brankář Novák.

 

V 19. minutě však už hostující obrana kapitulovala. Centr z levé straný proletěl až na zadní tyč, kde míč pohodlně uklidl do prázdné branky Ondřej Špinka. Druhá branka přišla ve 28. minutě. Po rohovém kopu se prosadil hlavou Nikolas Bekera. 2:0.

 

Za pouhé dvě minuty to bylo o tři branky. Štěpán Blažek vystřelil z velkého vápna a za přispění tyče Novákovy branky dostal míč do sítě. Ve 33. minutě se technickou střelo z hranice šestnáctky prosadil Michal Voldán. 4:0. 

Ve 37. minutě vstřelil svou druhou branku v utkání Nikola Bekera. Nejelpší střelec soutěže se prosadil opět hlavou. Tentokrát to bylo po centru z levé strany hřiště. Poločasové skóre se tak zastavilo na výsledku 5:0.

Děsivá druhá půle pro hosty. Bydžov přidal dalších sedm branek.

Druhá půle žádně větší překvapení nepřinesla. Na hostující obranu se valil jeden útok za druhým. Na první branku v druhém dějství nemuseli diváci čekat dlouho. Ve 49. minutě si na centr naskočil Matěj Vincour a hlavou překonal bezmocného Nováka.

 

V 60. minutě po pěkné akci středem hřiště přidal další branku Štěpán Blažek, který zaznamenal druhou branku v utkání. V 70. minutě dostal přihrávku za obranku domácí kapitán Jakub Trejbal a zvýšil již na 8:0. V 81. minutě vstřelil brannku i střídající František Rejl.

 

O dvě minuty později se opět prosadil František Rejl a upravil už na 10:0. V 87. minutě přidal svou druhou branku v zápase i Michal Voldán. Poslední branku zápasu vstřelil z rohového kopu střídající Vojtěch Mokošín. 

 

Nový Bydžov tak zvítězil vysoko 12:0 a v klidu si hlídá čelo tabulky.

 

Za fotky a sestřih děkujeme Josefu Bekerovi.

 

Sestřih utkání:

 



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Petr Průcha (trenér): "Černilova je mi líto, přeji si, aby se jim co nejdříve dařilo. Mají sympatické vedení a trenéra, skutečně jim přeji velikou trpělivost a hlavně pozitivní myšlení v další práci! Naše vítězství je zasloužené, ale rovněž si uvědomuji, že vlastně i Černilov zde také tak trochu vyhrál a má tak velkou zásluhu na postavení Bydžova. Dva hráči z jejich líhně za nás nastupují a jednání s nimi bylo vždy fér a na úrovni. Moc za to děkuji a přeji hodně zdaru v dalších bojích!"

FK Černilov
Jaroslav Šlégr (trenér): "Výsledek hovoří za vše. Gratulace Bydžovu k zaslouženému prvnímu místu v tabulce a postupu do divize."



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
J. Lehký [-] - M. Voldán [-] , P. Pokorný [-] (52. D. Hruška [-] ) , Š. Blažek [-] , N. Bekera [-] (52. F. Rejl [-] ) , M. Vincour [-] , O. Špinka [-] (52. V. Mokošín [-] ) , A. Roubal [-] (65. J. Batelka [-] ) , F. Drobný [-] , J. Trejbal [-] , V. Svatoň [-]

FK Černilov
J. Novák [-] - L. Daněk [-] , K. Žahour [-] , O. Petrikovič [-] , M. Novák [-] , T. Bešík [-] , O. Etflaiš [-] , M. Václavíček [-] , T. Matoušek [-] (23. M. Voltr [-] ) , T. Schwarzer [-] , J. Franc [-]

Počet diváků: 156. Rozhodčí: Ikizgül Varol - ŠOB Aleš, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Ondřej Častvaj
Tip experta: výhra domácích

Jestli na něco vsadit „barák“, tak na tento zápas. Černilov nemá kvalitou na krajský přebor a už vůbec ne na to, aby si z horké půdy Bydžova odvezl byť jen bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích