3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 10:15

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Jičína s Vrchlabím rozhodovaly až penalty.


Branky


52. J. Kuncíř , 81. J. Sajdl - 15. P. Kraus , 25. P. Kraus
8

Utkání hrané na přírodní trávě v Jičíně bylo ovlivněno i sněhovými přeháňky a vše nakonec vyvrcholilo okutovými kopy.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kraus dostal hosty do dvoubrankového vedení.

Vrchlábí vstoupilo do utkání lépe. Už ve 4. minutě se hosté dostali do obrosvké šance, kterou však zlikvidoval domácí brankář Kanaval.

 

V 15. minutě po sólu hostů středem hřiště Kanaval skvěle vyráží na roh. Po něm se však po skrumáži před brankou dostal k míči kapitán Vrchlabí Pavel Krausovi, který protlačil u levé tyče míč do branky 0 :1.

 

V 18. minutě po chytře rozehranám přímem kopu střílí zleva domácí Fidrich nad Kleknerovu branku. Ve 22. minutě po centru Fidricha zlevé strany přichází slabá hlavička Lánského, která hostujícího brankáře neohrozila.

 

Ve 25. minutě se po rohu Vrchlabí nejlépe zorientoval před brankou opět Pavel Kraus a svoji druhou brankou v utkání zvyšuje na rozdíl dvou branek.

 

Ve 36. minutě střely Lánského a Zezulky likviduje brankář hostů Klekner. Ve 40. chytá Kanaval další velkou šanci hostů. Poločas tak vyzněl lépe pro hosty.

Ani vedení o dvě branky hostům nestačilo.

Hned ve 48. minutě průnik hostů středem hřiště řeší výborně brankář Kanaval. V 52. minutě prošel domácí Lánský středem hostující obrany, ale jeho střelu z dobré pozice zblokovala obrana na roh. Po něm se k míči dostal ve vápně debutant Jan Kuncíř a snižuje na 1:2.

 

V 60. po rohu střílí z vápna Joukl vedle branky. V 79. zatáhl po pravé straně Kuncíř, jeho přízemní přihrávku skluzem jenom těsně minul před brankou kapitán Lánský. Čas neúprosně utíkal a vyrovnávací branka se domácím stále nedařila vstřelit. V 81. minutě se po Benešově centru ve skrumáži dostal k míči Jan Sajdl a protlačil míč do sítě. 2:2.

 

V 85. minutě z trestného kopu mířil Lánský těsně vedle pravé tyče hostující branky. V 88. minutě šlo Vrchlabí do přečíslení ale zajímavá situace se nakonec obešla bez vážného ohrožení branky. Další branka již nepadla a tak se šlo do penalt.

Penaltová loterie nakonec dopadla pro Jičín.

Domácí zvládli penaltový rozstřel lépe a berou druhý bod do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Zbyněk Houška (trenér): "Ubojované vítězství po penaltové nadstavbě po prospalém prvním poločase mně těší a hráčům k němu gratuluji. Věřím, že lehce obdržené branky po triviálních chybách se už nikdy opakovat nebudou. Rozhodčím gratuluji k dobrému a objektivnímu výkonu."

FC Vrchlabí
Roman Fictum (vedoucí mužstva): "V dnešním zápase jsme doplatili na neproměňování gólových šancí, protože zhruba ve 30. minutě mohlo být rozhodnuto. Bohužel od této doby jsme začali dělat chyby v rozehrávce a dostali jsme domácí na koně. Bylo jen otázkou času, kdy inkasujeme a ve druhé půli se to i stalo a soupeř skóre srovnal. V penaltovém rozstřelu jsme opět neuspěli."



Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] - V. Štěpánek [-] , J. Kuncíř [-] , P. Beneš [-] , J. Řeháček [-] (46. J. Sajdl [-] ) - D. Machačný [-] , J. Lánský [-] , L. Joukl [-] , J. Nálevka [-] - D. Fidrich [-] , D. Zezulka [-] -

FC Vrchlabí
J. Klekner [-] - S. Mlejnek [-] , V. Novotný [-] (90. J. Šimůnek [-] ) , P. Žďárský [-] (82. M. Tauchman [-] ) , P. Kraus [-] , M. Kučera [-] , T. Fišar [-] , M. Tomčík [-] , M. Slavík [-] , D. Štefan [-] , L. Hájek [-]

ŽK: 62. D. Zezulka - 17. M. Kučera , 56. P. Žďárský , 86. V. Novotný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Filip Miroslav - ČOŽÍK Marek, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Ondřej Častvaj
Tip experta: výhra hostů

Jičín má v jarní části nepřesvědčivé výsledky a Vrchlabí bude nad jeho síly.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza