3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police si doma poradila s Jičínem a vyhrála o tři branky.


Branky


26. P. Franc , 47. J. Klapkovský (p.) , 51. T. Mucha
6

Souboj v tabulce blízkých soupeřů nakonec vyzněl výsledkově jednoznačně pro domácí mužstvo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli rozčísl střelou zpoza vápna domácí Franc.

Domácí od úvodu drželi míč na svých kopačkách, ale hosté podnikali nebezpečné brejky. Jeden takový v 6. minutě podnikli po levé straně a Fidrich přihrál před branku, kde těsně před Kunešem, který by měl obrovskou příležitost, domácí obránce odkopává míč nad branku. Ve 12. minutě domácí rozehráli rychle trestný kop a sólo domácího útočníka středem musel řešit výborným zákrokem brankář Masiar. Poté to vyzkoušel zpoza vápna nejlepší střelec Police Matějka, ale Masiar jeho střelu vyrazil na roh.

 

Ve 26. Jičín chybuje ve středu hřiště a do šance se dostal Pavel Franc, který střelou z hranice vápna po zemi překonává na vzdálenější tyč Masiara. 1:0.

 

Hra se pak odehrávala převážně na polovině hostů, ale výraznější šance z toho nebyly. Jičín měl pár zajímavých rychlých protiútoků, ale ve finální fázi jim chyběla přesnost, a tak jsme ani na druhé straně neviděli nebezpečnější akci. Do kabin se šlo za jednobrankového vedení domácích.

 

 

Rychlé dvě branky Police rozhodly o utkání

Vstup do druhé půle vyšel lépe domácím. Hned v úvodu se po faulu ve vápně na Matějku pískala penalta. Tu si na starost vzal Josef Klapkovský a bezpečně ji proměnil. 2:0. Hosté mohli po chvilce snížit. Kanaval přihrál přes celé malé vápno domácích na vzdálenější tyč, kde dobíhající Beneš trefuje jen brankáře Libora Vacha.

 

V 51. chybuje hostující stoper, když mu podjel centrovaný míč od Matějky, a tak se v malém vápně ocitl sám Tomáš Mucha a snadno zvýšil na 3:0.

 

Zápas se pak dohrával ve vyrovnaném tempu. Hosté i přes nepříznivý výsledek utkání nezabalili a snažili alespoň o čestný úspěch. V 68. minutě měl dobrou příležitost jičínský Kuneš, ale brankář Vacho ho vychytal.

 

Police nedopustila žádné drama a výsledek si pohlídala. Zvítězila 3:0 a připisuje si do tabulky tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš (předseda): "V první řadě jsme nesmírně rádi, že utkání mohlo být sehráno před domácím publikem. Začátek utkání bylo takové oťukávání, ale postupem času jsme určovali tempo hry my. V začátku druhého poločasu v krátkém sledu jsme dvakrát skórovali a to rozhodlo o výsledku. Hosté určitě chtěli ještě s výsledkem něco udělat, ovšem domácí si hru i skóre pohlídali. Těší domácí výhra a i čisté konto. Domácí slaví výhru zcela zaslouženě."

SK Jičín
Zbyněk Houška (trenér): "S výkonem našich hráčů jsem byl dnes maximálně spokojen, naopak výkon trojice rozhodčích mě doslova zklamal!! Tak kvalitní mužstvo, jako domácí bez pochyby jsou, nepotřebuje, aby mu rozhodčí v utkání takto pomáhali a ovlivnili výsledek. Ostuda!!!!"



Sestavy


Spartak Police nad Metují
L. Vacho [-] - M. Mbah [-] (67. F. Awuku [-] ) , M. Moravec [-] , T. Mucha [-] (67. M. Jandík [-] ) , P. Franc [-] (75. T. Gregar [-] ) , L. Kudláček [-] , M. Ansuma [-] (46. J. Nessoumou [-] ) , B. Rieger [-] , F. Kalaš [-] , J. Klapkovský [-] , J. Matějka [-]

SK Jičín
A. Mäsiar [-] - V. Štěpánek [-] , J. Řeháček [-] , J. Kuncíř [-] , P. Beneš [-] - D. Machačný [-] , J. Lánský [-] (54. D. Zezulka [-] ) , J. Kuneš [-] , J. Nálevka [-] - D. Fidrich [-] - L. Kanaval [-] (74. T. Klaban [-] )

ŽK: 90. J. Matějka - 22. J. Lánský , 47. J. Řeháček .
Hráči zápasu: F. Kalaš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TUREK Jiří - ŽEROVNICKÝ David, KAFKA Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Jan Šebesta
Tip experta: výhra domácích

Police je ve svém prostředí velmi silná a body před svým početným fanklubem takřka neztrácí. Jičín v minulém kole nepředvedl prakticky nic a tak si myslím, že z horké půdy odjede s vyšší porážkou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích