1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 10:15

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš zužitkovala svoji převahu v zápase a veze body z Jičína.


Branky


4

V sobotu dopoledne se na umělé trávě v Jičíně potkaly celky ze středu tabulky. Aktivnější Třebeš si zkomplikovala zápas sama a po řadě neproměnněných šancí mohl přijít trest v samotném závěru utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance se fotbal nehraje

Třebeš začala velmi aktivně. Již ve 3. minutě šli hosté sami na brankáře, ale  domácí Kanaval byl proti a podržel svůj tým. I další šance hostů zůstaly nevyužity. Ve 20. minutě z čista jasna udeřil Jičín. Na milimetrovou přihrávku za obranu od Buchvalda si naběhl Vojtěch Matějka a sám proti brankáři Heřmanovi se nemýlil. Jičín tak z minima vitěžil maximum a rázem vedl.

 

Domácím však ani vstřelená branka nepomohla ke zlepšené hře a většinu času se bránili. Za to hosté pokračovali v aktivitě, ale bohužel pro ně i v neproměňování šancí. Buď mířili mimo branku nebo domácí Kanaval společně s obránci akce zneškodnili. A tak o poločase domácí vedli 1:0, i když s herním projevem trenér spokojen určitě nebyl.

 

Dobývání domácí branky bylo nakonec úspěšné, i když v závěru se děly věci

Druhá půlka se nesla ve stejném obrazu. V 57. minutě se řítil Ryšavý sám na Kanavala, ale branku netrefil. Po rohovém kopu hlavičkoval v dobré příležitosti Krykorka, ale ani on nemířil mezi tři tyče.

 

V 62. minutě si míč na pravačku hodil Ryšavý a z hranice šestnáctky prostřelil domácího brankáře přízemní střelou a vyrovnal. O minutu později měli ojedinělou šanci i domácí. Vzít vedení zpět mohl Matějka, ale dobře ho vychytal Heřman. V 65. minutě potáhl míč do vápna Ryšavý, přihrávkou pod sebe našel Krykorku a kapitán hostů svou šanci využil a poslal Třebeš do vedení.

 

Třebeš byla i nadále v tlaku a kontrolovala hru. Své další šance však nepromenila, a tak nemohla odskočit na rozdíl dvou branek a přidat na své kopačky více klidu. Jičín se zas nemohl dostat do větší gólové příležitosti. Vše tedy směřovalo k těsné, ale zasloužené výhře hostů.

 

Překvapení mohlo přijít v samotném závěru. V nastaveném čase se vydal na standartní situaci do vápna i brankář domácích Kanaval a po závaru v pokutovém území byl faulován. Nařízenou penaltu však zahodil Jiří Dítě, který netrefil branku. Vyrovnání a následné zahrávání pokutových kopů se tak nekonalo.

 

Třebeš si tak odvezla z "města pohádek" těsnou výhru 2:1 a trenér hostů i pár vrásek navíc.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Zbyněk Houška (trenér): "Zasloužené vítězství hostí, kteří na naší umělce předvedli velice dobrou a organizovanou hru. Nám se zápas nepovedl, pochválit mohu snad pouze brankáře Kanavala a Kuneše".

TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Po celých 90minut jsme měli jasně navrch a dobře jsme kombinovali. Prvních 20minutach mohlo být po zápase, kdybychom proměnili 4 gólové šance. A tak přišel trest hned z první střely Jičína 1-0. Ve druhém poločase jsme výsledek otočili, a tak vezeme body do Třebše".



Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] - D. Machačný [-] (52. J. Dítě [-] ) , P. Buchvald [-] , V. Štěpánek [-] (46. J. Nálevka [-] ) , P. Beneš [-] - D. Fidrich [-] , J. Řeháček [-] , O. Zugar [-] , J. Kuneš [-] - L. Holer [-] , V. Matějka [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Krykorka [-] , R. Kuneš [-] (81. J. Fridrich [-] ) , M. Ryšavý [-] (89. M. Franta [-] ) , M. Palma [-] (72. D. Tesař [-] ) , J. Zeman [-] (81. J. Sobotka [-] ) , I. Kosyak [-] , M. Štajer [-] , L. Jandík [-] , D. Hruška [-] , T. Hendrich [-]

ŽK: 24. D. Machačný , 84. V. Matějka - 60. M. Palma .
Hráči zápasu: D. Hruška , M. Ryšavý .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Nývlt Roman - TUREK Jiří, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

David Drozd

Expert: David Hlava
Tip experta: remíza

Tento zápas si myslím, že bude remízový. Oba týmy umí překvapit, takže to bude hodně vyrovnané.