D. Tůma 16.
1:2
(1:2)
4. A. Král (p.)
31. D. Mošna
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 18:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání, které odřídil zkušený sudí, nakonec rozhodl výsledek z první půle


Branky


16. D. Tůma - 4. A. Král (p.) , 31. D. Mošna
26

Stříbro i Zruč hrají o každý bod, aby se vyhnuli případným barážovým zápasům. O motivaci tak nebyla nouze, ale v podmínkách penaltových rozstřelů mohl "vyhrát"  pouze jediný celek. K němu nakonec ale nedošlo, i když se jedna penalta kopala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 4. minutě dostal možnost zahrávat penaltu hostující kapitán Adam Král, který má v penaltách velmi dobrou bilanci. Ve Stříbře si jí nenarušil a pohodlně poslal svůj celek do vedení.

 

To však nevydrželo ani čtvrt hodiny, jelikož se za Stříbro dostal ke slovu Dominik Tůma a srovnal stav na 1:1. Ani vyrovnaný stav nevydržel až do poločasového hvizdu. Po půl hodině hry se prosadil Dominik Mošna a vedení tedy bylo opět na straně Zruče.

 

Druhý poločas provézela taktická bitva, kdy jeden tým se snažil dobývat šestnáctku svého soupeře a ten druhý hrál v kvalitním defenzivním bloku a snažili se hrozit z naskytnutých protiútoků. Diváci se ale další branky nedočkali a skóre se tedy ani hodinu hry po brance na 1:2 nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Hodnocení zápasu je velmi těžké, protože ani optická převaha v držení míče, množství šancí hlavně v prvním poločase na naší straně nám opět nestačilo na žádné body. Hosté hráli organizovaně, z poctivé obrany, měli také pár příležitostí ke vstřelení gólů, ale spíše našeho brankáře přímo moc neohrozili, proto nás i hodně mrzí, že zápas byl rozhodnut už v prvním poločase, kdy hned ve druhé minutě přišel nešťastný odraz od ruky našeho obránce v pokutovém území a byla z toho penalta hned v úvodu utkání. Naše vyrovnání přišlo brzo, ovšem už před vyrovnávací brankou a i po ní jsme měli další tři, možná čtyři dobré příležitosti, ovšem naše produktivita je stále komplikovaná. Hosté šli do vedení po standardní situaci z poloviny hřiště, kdy do naší nepřipravené obrany se dostala rychlá rozehrávka hostů z gólovou tečkou na konci. Poté až do konce utkání soupeř poctivě bránil a nám se těžko dostávalo do nějakého lepšího zakončení a proto jsme z utkání opět odešli poraženi. Zbraně ještě určitě neskládáme, protože nás čekají ještě čtyři utkání a stát se může ještě všechno možný...

TJ Zruč
Adam Král, kapitán: Věděli jsme, jak moc je pro nás zápas ve Stříbře důležitý a k utkání jsme přistoupili zodpovědně. V prvním poločase jsme se dvakrát dostali do vedení a ve druhém už se hrál zápas po vápna bez velkých šancí. Opět jsme si dokázali, že když na hřišti necháme vše, tak jde vyhrát všude, i na pískovišti ve Stříbře. Musím pochválit celý náš mančaft, navíc i velmi dobrý výkon rozhodčích delegovaných z vyšší soutěže, kteří za celý zápas museli řešit jen odřená kolena z každého pádu na trávník.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] - D. Tůma [-] , D. Kasl [-] , A. Kohut [-] , J. Kolena [-] , R. Skopový [-] , J. Korynta [-] (79. J. Kertys [-] ) , Z. Pašek [-] (66. P. Žíla [-] ) , R. Dyk [-] , J. Pospíchal [-] (8. J. Makrlík [-] ) , O. Pavlas [-]

TJ Zruč
M. Zach [-] - V. Pavel [-] , A. Král [-] , F. Korelus [-] , D. Mošna [-] , D. Král [-] , R. Kubeš [-] , P. Korous [-] , O. Kastelic [-] (66. M. Lang [-] ) , V. Tobrman [-] , M. Fryček [-] (86. D. Sperl [-] )

ŽK: 77. J. Korynta , 83. J. Kolena , 90. A. Kohut - 67. V. Tobrman , 74. M. Fryček .
Hráči zápasu: D. Mošna , D. Král .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kubec Václav - SCHVEINERT Radek, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích