Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota vyplenila Černice, ale odvezla si i pěknou nálož žlutých karet


Branky


23

Tým pod vedením Petra Nyklese na jaře potřetí za sebou zvítězil a výkon hráčů se trenérovi pomalu začíná zamlouvat. Hráči mu jen do herního představení hází vidle svou prostořekostí, která mnohdy není na místě zbytečně pak jeho hráči vídají žluté karty. Černice se na jaře zatím trápí. Posbíraly zatím pouze 2 body a tabulkou se pomalu propadají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě chyby domácích v obraně

První branku zápasu zaznamenal Jakub Záhrobský, který si ve 14. minutě naskočil nejvýše na rohový kop a překonal špatně vyběhnuvšího brankáře Gottwalda. Domácí ale rychle srovnali. Už o pět minut později se po levé straně prosmýkl přes čtyři soupeře Jan Petr, odcentroval do vápna a od břevna dostal míč hlavičkou do brány Erik Eger.

 

Ve 26. minutě potrestal chybu domácích Martin Švehla, který z 35 metrů zakončoval přes vyběhnutého gólmana do odkryté brány. Po autovém vhazování se totiž domácí Pinc nedokázal pro zpětnou přihrávku dostatečně opřít a u míče byl nejrychleji právě lhotecký střelec. O minutku později mohl srovnat Erik Eger, ale trefil pouze tyč. Zbytek poločasu se kouskoval a byly k vidění spíše karetní tresty.

 

Černice srovnaly, ale Lhota si vedení vzala brzy zpět

V 55. minutě si hostující obrana nepočínala s odvrácením míče nejlépe, ten si vybojoval Jan Peterka a tváří v tvář Rojíkovi se nemýlil. To byl ale poslední černický přesný zásah.

 

Po hodině hry se přesně prosadil Jakub Zdvořáček a vítězství potvrdil o 4 minuty později Martin Švehla, který se po akci z pravé strany dostal z blízka do zakončení. Do konce utkání stojí za zvínku snad jen celkem povedený přímý kop Michala Víta, který mířil těsně nad bránu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Opakují se stejné momenty v utkáních, kdy máme více ze hry, více šancí, ale necháme soupeře se lehce dostat do vedení a potom to těžce doháníme. Zkušené mužstvo Lhoty nás trestalo brankami a v závěru si utkání dovedlo k vítězství.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Po dlouhý době mohu říci, že jsem spokojenější s výkonem hráčů. Změnili jsme trochu rozestavení, kdy jsme zahustili střed. Bylo to vyrovnané utkání a Černice hrály hodně dobře. Padalo i dost pěkných gólů. Jinak zápas kromě vyrovnanosti byl i dost nervózní. Padalo hodně karet, což bylo naší nedisciplinovaností, která i dlouhodobě trápí. Prostě musíme mít vždycky poslední slovo, nebo nevhodně reagovat.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - M. Vít [-] , J. Petr [-] , K. Fürbacher [-] , M. Pinc [-] (58. P. Toman [-] ) - K. Zeliński [-] (68. M. Chvojka [-] ) , F. Švejda [-] - P. Eger [-] , J. Peterka [-] , T. Hrach [-] , E. Eger [-] (84. J. Miletínský [-] )

TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] (68. J. Eliášek [-] ) , J. Záhrobský [-] , M. Kouřil [-] (77. V. Suda [-] ) - J. Zdvořáček [-] (84. D. Křížek [-] ) , T. Štverák [-] , J. Lužný [-] , O. Kotrnoch [-] (84. V. Sulek [-] ) , A. Vlček [-] - M. Švehla [-]

Hráči zápasu: M. Švehla , J. Šroubek .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Ruda Daniel - KŘEN Jiří, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Zápas skončí remízou i přes mírnou převahou hostů, kteří si odvezou druhý bod za penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů