4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O osudu Zruče rozhodlo až vyloučení, které bylo pro hosty obrovským oslabením


Branky


67. E. Vůch (p.) , 71. V. Černý , 81. F. Copák , 86. T. Korelus
26

Zruč hrála s Domažlicemi hodinu hry velmi vyrovnanou partii, ale jak to občas bývá, někdy musí zasáhnout jedna "drobnost", která rozhodne celé utkání. Zde tou "drobností" bylo vyloučení, nažízená a proměněná penalta chvíli po hodině hry. Po ní už se Zruč nevzpamatovala a postupně inkasovala další 3 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl velice vyrovnaný, dalo by se chvílemi říci, že hosté ze Zruče měli i mírnou převahu. Chtěli jistě zopakovat skalp svého soka z podzimní části sezóny. Jenže v koncovce se nedařilo ani jednomu z týmů a tak se odcházelo do kabin za stavu 0:0

 

Druhý poločas začal ve stejném duchu, i když střídající Korelus byl posilou v zadních řadách domácího celku a svými přesnými centry oslovoval nabíhající spoluhráče. Jednou z takových akcí byla i ta v 65. minutě, kdy si za Adama Krála naběhl na přesný pas Javorský, zručský obránce nestíhajíc zatáhl soupeře za ruku a Javorského vychýlil při zakončení. Sudí Gabriel však tento moment vyhodnotil jako nedovolený, nařídil pokutový kop a Adama Krála, kapitána Zruče, za tento drobný prohřešek vyloučil. Protestující spoluhráči svého lodivoda se změny verdiktu, zejména červené karty, nedomohli, naopak ještě vyfasovali po žlutých kartách. Nařízený pokutový kop proměnil Egon Vůch, který za rezervu Chodů nastoupil po dlouhém zranění za účelem rozehrání se.

 

Zbytek zápasu bylo znát, že Zruč už nestíhá. I díky vyloučení kapitána se cítili hosté frustrovaní a odevzdaní, takže do závěrečného hvizdu ještě třikrát inkasovali, když se prosadili Vojtěch ČernýFrantišek CopákTomáš Korelus.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, hrající trenér: Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně a soupeře napadat, což se nám i na začátku dařilo. Bohužel v první půlce jsme dělali dost chyb a také bylo dost chyb v rozehrávce a kombinaci. Naše hra nebyla úplně nejlepší, ale soupeře jsme pustili jen do jedné šance a sami jsme asi dvě až tři šance měli. Soupeř nám ale nedal nic zadarmo a bojoval o každý míč a tím nám naši hru velice ztěžoval. V šatně jsem hráče uklidnil a řekli jsme si, co do druhé půlky změníme. Druhá půlka byla z naší strany výborná. Od začátku se nám dařila rozehrávka a narůstalo i množství šanci. První gól nás uklidnil a poté jsme ještě přidali další tři góly a zaslouženě vyhráli. Jsem rád za druhý poločas, kde jsme dominovali a samozřejmě za čisté konto a tři body.

TJ Zruč
Adam Král, kapitán: Do Domažlic jsme za krásného nedělního odpoledne jeli s tím, že nemáme co ztratit. V první půli jsme asi i zaskočili domácí a byli naprosto vyrovnaným soupeřem. V druhé půli domácí trochu přidali, ale nedokázali se prosadit přes dobře hrající obranu, tedy až do 65.minuty. To se hrající trenér dostal do vápna, zpracoval si míč na dlouho nohu a když viděl, že na míč už nedosáhne, zkušeně se po minimálním kontaktu skácel k zemi a sudí neváhal ani vteřinu, přišla penalta a pojištění zbytku zápasu ve formě červené karty. Konec zápasu nemohu hodnotit, protože mi bylo blivno a přemýšlel jsem nad záchodovou mísou, zda mají tohle Domažlice za potřebí.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - I. Vojtko [-] , O. Sloup [-] (46. T. Korelus [-] ) - F. Copák [-] , A. Vlček [-] , M. Hoang [-] (39. V. Černý [-] ) , D. Sedláček [-] (68. M. Hojda [-] ) , Z. Peroutka [-] , D. Soupír [-] (83. L. Korelus [-] ) - P. Javorský [-] - E. Vůch [-] (83. J. Kubr [-] )

TJ Zruč
P. Řezáč [-] - O. Mašek [-] (58. M. Lang [-] ) , A. Král [-] , D. Král [-] , R. Kubeš [-] (78. J. Dyk [-] ) , P. Korous [-] , V. Pavel [-] , V. Tobrman [-] , O. Kastelic [-] (58. J. Šulan [-] ) , M. Fryček [-] , D. Mošna [-] (78. J. Šnajdr [-] )

ŽK: 90. L. Korelus , 90. T. Korelus - 6. O. Kastelic , 65. R. Kubeš , 66. D. Král . ČK: 65. A. Král .
Hráči zápasu: I. Vojtko .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - ŘÍHA Zdeněk, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Imrich Varga
Tip experta: výhra domácích

Zde očekávám jasnou výhru domácího celku o více jak 3 góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích