Střelské Hoštice doma překvapily tým Sousedovic, vyhrály 4:2


Branky


21
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda (kapitán TJ Sokol Střelské Hoštice): K domácímu utkání k nám přijel třetí celek tabulky ze Sousedovic. Soupeř nebyl v plné sestavě a i nám chybělo pár hráčů ze základní sestavy. Hosté se dostali do vedení v 8. minutě, kdy přesně hlavičkoval Duba. My jsme srovnali v minutě sedmnácté, když se prosadil Heřman. Do vedení nás dostal po přímém kopu Strnada Dohonyi, který umístil míč do sítě za vyběhnuvšího gólmana zády. Zlom v utkání přišel ve 34. minutě, kdy byl za hru rukou mimo pokutové území vyloučen brankář hostů Holý. Výhodu jednoho hráče v poli jsme využili v 50. minutě, když se střelou za vápnem prosadil opět Dohonyi. Sousedovice snížily po úniku Vaněčka. Konečnou podobu výsledku na 4:2 dal domácí kapitán Kokrda, který se v 70.minutě pověsil do vzduchu a nůžkami vystřihl tříbodový zisk pro domácí Sokol. V dalším kole hostíme doma Dražejov.




Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - J. Strnad [-] , J. Šíp [-] , I. Gatcan [-] , V. Dohonyi [-] , M. Kokrda [-] - V. Braťka [-] , V. Havelec [-] (60. M. Červený [-] ) , K. Heřman [-] (88. P. Zídek [-] ) , P. Hlava [-] - T. Vlk [-] (74. P. Martínek [-] )

FC Znakon Sousedovice
T. Holý [-] - O. Vaněček [-] , P. Masák [-] , O. Rataj [-] , D. Horňák [-] (50. P. Vojtíšek [-] ) , D. Brož [-] , F. Duba [-] , M. Křiváček [-] , D. Marcinko [-] , Š. Fábera [-] , J. Janáček [-] (57. O. Kroupa [-] )

ŽK: 37. V. Braťka , 63. I. Gatcan , 70. M. Kokrda . ČK: 34. T. Holý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zabilka Luboš - PŠENIČKA Adam, RADA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 4. 2022 11:35
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Sousedovice vyloupí hřiště na konci strakonického okresu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů