8:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 13:30

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po půli bez gólů. Pak ale přišla roudenská osmigólová smršť!


Branky


51. J. Grigera , 69. V. Kadlec , 71. M. Vlk , 73. V. Kadlec , 77. M. Vlk , 81. O. Lebedenko , 82. M. Vlk , 90. V. Kadlec
21

Tak takový druhý poločas se jen tak nevidí!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vimperk se asi stále nestačí divit, co že se to na roudenském hřišti stalo. První poločas nenabídl příliš atraktivní fotbal, šancí bylo pomálu a Šumavan držel bezgólový stav. Roudné si nemohlo dovolit doma ztratit, do druhé půle naskočil Šrámek a jako kdyby to domácí nakoplo. První gól vstřelil v 51. minutě Grigera. Následovala dvacetiminutovka bez gólu, ale pak Malše během necelých dvaceti minut nasázela sedm gólů. Hned tři z nich, a to během 11 minut, si přispal Vlk, hattrick vstřelil i Kadlec, který se tak vrátil na první příčku mezi kanonýry soutěže. 



Ohlasy k zápasu



TJ Šumavan Vimperk
Jiří Formánek (trenér, pro FB Šumavanu): V prvním poločase jsme drželi s domácími krok. Ty se snažili o svůj kombinační fotbal a v největších šancích podrželi své týmy brankaři, a proto se šlo do kabin za stavu 0-0. Bohužel jsme brzo na začátku druhého poločasu dostali první gól, který padl z metrového ofsajdu. Domácí se uklidnili a my se po druhém obdrženém gólu rozpadli jak domeček z karet. Výsledek 8-0 je bohužel velmi krutý. Tento zápas nám ukázal, že s takovými týmy jako je Roudné se prostě s jedním tréninkem hrát nedá … Našim fanouškům se můžeme za dnešek omluvit pouze ziskem tří bodů v dalším domácím zápase, kdy hostíme Netolice.



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - A. Parakhnenko [-] (66. M. Vlk [-] ) , O. Lebedenko [-] , J. Grigera [-] , M. Zachař [-] , D. Zíka [-] (66. D. Hrouda [-] ) , L. Skála [-] (46. D. Šrámek [-] ) , V. Kadlec [-] , M. Bartoš [-] (82. L. Wohlgemuth [-] ) , P. Cepák [-] , M. Štěpánek [-] (74. F. Navrátil [-] )

TJ Šumavan Vimperk
J. Formánek [-] - O. Rod [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , R. Vojta [-] , O. Málek [-] , L. Vintr [-] , V. Chvosta [-] , P. Vondrášek [-] (77. M. Novotný [-] ) , V. Pankratz [-] (77. T. Pineau [-] ) , J. Formánek [-]

ŽK: 33. V. Pankratz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VICAN Miroslav - CIGÁŇ Roman, ŠIMEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Lubor Kitzler
Tip experta: výhra domácích

Roudné hraje pěkný kombinační fotbal, za to Vimperk hraje spíš kontaktní silový fotbal. A proto si myslím, že Roudné svojí fotbalovostí Vimperk porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích