Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 13:30

21.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov v Kolešovicích potvrdil svůj postup


Branky


14. J. Ritter , 31. J. Daniš , 40. O. Cílek - 6. F. Kalaš , 14. J. Koc , 16. F. Kalaš , 20. O. Polcar , 25. F. Kalaš , 32. O. Polcar , 90. J. Erben
16

Pokud by fotbalisté Pavlíkova zvládli zápas v Kolešovicích, měli by definitivní jistotu postupu. Přesně s tímto cílem nastupovali na hřiště, dotáhnout úspěšnou sezónu do konce. Kolešovice mohly hrát v klidu a případně zamíchat postupovými kartami. Hosté ale nasadili vysoké tempo a připsali si divoké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová show

K definitivnímu stvrzení postupu do vyšší soutěže vykročili domácí hned v 6. minutě, kdy se prosadil po lajně Chytrý. Pavlíkovský štírek nahrál pod sebe na úroveň penalty, kde byl připravený Kalaš, který přesnou přízemní střelou otevřel skóre zápasu. Kolešovice přišly zanedlouho s odpovědí, když se z protiútoku prosadil tečovanou střelou přes obránce Ritter. O dvě minuty později bylo dvougólové vedení na straně hostí, to když se po brance Koce prosadil přímo z přímého kopu Kalaš.

 

Ve 20. minutě se mezi střelce zapsal také O. Polcar a zdálo se, že Pavlíkov bude hru kontrolovat. Kalaš po kombinaci s Ondřejem a Lukášem Polcarem vedení lobem přes Vavřína navýšil, ale Kolešovice se připomněly dlouhým nákopem za obranu, při kterém zaspal Tureček a jeho zaváhání využil Daniš, který pavlíkovského brankáře obešel a uklízel do prázdné. Další rychlou odpověď přichystal O. Polcar, hosté tak znovu svému soupeři odskočili. Divoký gólový poločas ukončil Cílek, který stanovil divoké poločasové skóre - 3:6.

Zápas se dohrál

Druhý poločas už toho tolik nenabídl. Domácí nechtěli dostat příliš velký debakl, a tak se trochu zatáhli a nutili svého soupeře k postupnému dobývání. Pavlíkov se ale nemusel nikam hnát a vedení s míčem na kopačkách kontroloval. Poslední slovo si vzal v závěru zápasu střídající Erben, který stanovil konečné skóre - 3:7.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Libor Sýkora, trenér: Poslední domácí utkání s postupujícím Pavlíkovem mělo ukázat naší výkonnost. Bohužel nás kosí zranění, proto jsme nemohli být v plné sestavě. Soupeř byl daleko více běhavější, fotbalovější, celý zápas měl pod kontrolou a zaslouženě zvítězil. Blahopřejeme k postupu do okresního přeboru.

SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Od začátku zápasu se hrál útočný fotbal na obě strany, což nám na jednu stranu vyhovovalo, protože obrana soupeře byla hodně otevřená. Na druhou stranu, my sami jsme byli vzadu hodně nejistí, a proto v poločase byl výsledek 6:3. Ve druhém poločase se hra uklidnila, drželi jsme míč, domácí se zatáhli a zápas se jako všechny předchozí dohrával. Pro nás bylo nejdůležitější udělat poslední krok k titulu, což se povedlo.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
I. Vavřín [-] - J. Daniš [-] (46. A. Ryvola [-] ) , D. Polánek [-] , J. Ritter [-] (69. A. Ryvola [-] ) , J. Kovář [-] , V. Zuska [-] , T. Rychtařík [-] , J. Polánek [-] , O. Cílek [-] , D. Čech [-] , J. Herink [-]

SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - O. Vávra [-] (60. L. Bureš [-] ) , L. Polcar [-] - O. Polcar [-] , P. Chytrý [-] - M. Škrlant [-] (46. J. Erben [-] ) , F. Podhorský [-] (60. T. Macák [-] ) , J. Koc [-] , D. Řezáč [-] , F. Kalaš [-] (46. P. Čech st. [-] ) , P. Ikrényi [-]

ŽK: 10. J. Herink .
Hráči zápasu: J. Ritter - O. Polcar , F. Kalaš , O. Vávra .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - STROUHAL Jiří, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Ondřej Bechynský
Tip experta: výhra hostů

Pavlíkov má jednoznačně nejlepší tým ve III. třídě a roli favorita potvrdí i v Kolešovicích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů