1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 13:30

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov se na zápas jara naladil vítězně


Branky


88. J. Masopust - 4. F. Houda , 41. P. Sochor (vl.) , 57. J. Bečirovič , 68. J. Kail
18

Petrohrad se výsledkově zvedá a jeho kvalitu nyní prověřil ambiciózní Janov. Souboj Sokolů začali lépe hosté, kteří se ujali rychlého vedení. Zápas nabídl nevšední červenou kartu pro trenéra hostí, jehož svěřenci se vítězně naladili na dlouho očekávaný zápas s Pavlíkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Janov vstoupil do zápasu lépe a hned ve 4. minutě se radoval. Kail našel ve vápně Houdu a ten rychle otevřel skóre - 0:1. Inkasovaná branka na začátku utkání domácí nepoložila, Petrohrad se snažil o vyrovnávací branku, ale hosté byli silným protivníkem. Na janovské straně se do šance dostal M. Bradáč nebo Konvalinka, na straně druhé zlobila zimní posila. Po souhře s Majerem skončil lob Masopusta nad.

 

Ve 40. minutě byla k vidění nevšední situace. Trenér hostujícího celku uviděl za vyslovené protesty z kapsičky sudího Tvrze červenou kartu a musel opustit lavičku. Skóre se znovu a naposledy v první půli měnilo minutu po vyloučení trenéra hostí, kdy Houda zahrával rohový kop a Sochorovi propadl míč mezi rukavicemi - 0:2. Před odchodem do kabin to zkoušel ještě zpoza šestnáctky Masopust, znovu neúspěšně. Ani obrovská šance Worzischeka nepřinesla změnu stavu.

Čestný gól byl málo

Dvougólové manko nebylo ničím, co by znamenalo definitivní prohru. S tímto cílem šli domácí do druhého dějství. Aktuálně první celek tabulky ale neponechal nic náhodě a ve svém výkonu pokračoval. V 57. minutě pronikl M. Bradáč do vápna, nahrál míč na Bečiroviče a ten se prosadil elegantně patou - 0:3. Po hodině hry zahrával hostující Sokol přímý kop. Melč našel hlavu Kaila, který definitivně potvrdil další vítězství - 0:4.

 

Petrohrad přežil další šance ambiciózního Janova a sám se snažil o snížení. Absenci Míčka domácí pocítili, a tak většinovou hrozbou pro soupeře byl Masopust, který se branky dočkal až v samém závěru. To když jeho střelecký pokus z přímého kopu nedokázal vytěsnit brankář Melč a míč mu propadl mezi nohy - 1:4. Petrohrad znovu nepředvedl vůbec špatný výkon, ale na body to tentokrát nestačilo.



Ohlasy k zápasu


Sokol Petrohrad
Radim Worzischek, kapitán: Do zápasu jsme nastupovali s vidinou potrápit aspiranta na postup do vyšší soutěže. Bohužel už z první větší šance hostů jsme inkasovali. Poté se hra vyrovnala, kdy šance měly oba týmy. Tu největší jsme bohužel neproměnili. Jak se říká, nedáš - dostaneš a z centru jsme dostali další gól. Druhý poločas byl v režii hostí, kteří měli více fyzických sil. My jsme po čtvrtém gólu prostřídali, aby si zahráli i kluci z lavičky. Zápas se dohrával už v poklidném tempu a i my jsme se dočkali zasloužené odměny za bojovnost v podobě čestného gólu. Chtěl bych pochválit celý tým i kluky z lavičky za bojovnost a v prvním poločase za předvedenou hru, kdy si dokázali, že se dá hrát vyrovnaná partie i s tak kvalitním týmem jakým Janov je. Teď nás čekají soupeři, kteří jsou v tabulce kousek před námi, tudíž zápasy o šest bodů a my jestli chceme bodovat, v což pevně věřím, musíme předvést ještě lepší výkony než v předešlých zápasech, protože to nebudou vůbec jednoduchá utkání.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Petrohrad ukázal, že se s ním musí v zápasech počítat, což už několikrát potvrdil narozdíl od první poloviny sezóny, takže klobouk dolů. Od začátku jsme si vytvářeli více šancí a zaslouženě vyhráli. Chtěli jsme se vítězně naladit na příští týden, kdy nás čeká jeden z nejdůležitějších zápasů sezóny.



Sestavy


Sokol Petrohrad
P. Sochor [-] - D. Halámek [-] , T. Halámek [-] , L. Halámek [-] - D. Bláha [-] (74. Z. Sajfrt [-] ) , J. Masopust [-] , D. Učík [-] (65. M. Malík [-] ) - M. Majer [-] (74. P. Motejzík [-] ) , M. Šiška [-] , R. Worzischek [-] , K. Tesař [-] (58. L. Jambor [-] )

Sokol Janov
J. Melč [-] - J. Melč [-] , P. Bradáč [-] (55. J. Koukal [-] ) , J. Koukal [-] (72. M. Marhevský [-] ) - M. Bradáč [-] , J. Kail [-] , F. Houda [-] , J. Bečirovič [-] , M. Dohnal [-] - R. Konvalinka [-] - J. Kloub [-]

ŽK: 38. T. Halámek , 73. D. Bláha .
Hráči zápasu: J. Masopust - J. Kail , J. Melč , J. Bečirovič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TVRZ Marek - BENEŠ Adam, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra hostů

Co jsem měl možnost vidět, tak Janov nehraje vůbec špatně a v Petrohradě by měl potvrdit roli lídra třetí třídy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Další adpirant na postup, budeme se ho snažit zaskočit a tak věřím alespoň v remízu.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích