3:4p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 13:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšecké Žehrovice klopýtly ve Slabcích


Branky


13. J. Čiha (p.) , 32. J. Čiha , 57. M. Konopásek - 60. J. Kočí , 77. R. Škutchan , 79. R. Škutchan
19

Že by to od Mšeckých Žehrovic byla na jaře suverénní jízda, to se říci opravdu nedá. Body ale naskakují a parta kolem kapitána Elsnice je stále blízko vysněnému postupu. Utkání ve Slabcích ale přineslo pěkné drama, po kterém se body dělily. Domácí se opět gólově několikrát prosadili a berou cennou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát Čiha

Slabce čekala velmi těžká písemka, které se ale domácí fotbalisté vůbec nezalekli. Hrdinou v jejich dresu byl Čiha, který se během první půle prosadil hned dvakrát a navázal tak na gólový zápis z minulého kola. Na hostující straně bylo několik brankových příležitostí, ale Mšecké Žehrovice co mohly, to zahodily. Včetně pokutového kopu, který neproměnil Škutchan. Na světě tak bylo překvapivé, ale zasloužené slabecké vedení - 2:0.

Karetní show

Mšecké Žehrovice chtěly dát zapomenout na nepovedený poločas a vrátit se do zápasu. V 57. minutě ale nasměroval slabecký tým za výhrou Konopásek a zdálo se, že je rozhodnuto. Po pěti minutách pobytu na hřišti se ale prosadil Kočí a bylo znovu o co hrát. Čas plynul a začaly se projevovat emoce. Dosti výraznou roli sehrála rozhodování pomezního sudí - laika a také rozhodování hlavního sudí Tvrze.

 

Výsledkem tohoto nebyla uznaná branka hostujícího celku, vyloučení Konopáska a žlutá karta pro Petra. Hostující celek využil početní výhody a během chvilky srovnal dvěma slepenými góly Škutchana, který tak napravil neproměněnou penaltu z první půle. I závěr zápase ale nabídl pěkné drama. Petr uviděl druhou žlutou, následně červenou kartu. Fotbal šel bohužel hned v několika momentech stranou a více se kecalo než hrálo. V základní hrací době tak zápas neměl vítěze a šlo se do penalt, které zvládl lépe tým hostí - 3:4 po pen.



Ohlasy k zápasu



SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, hráč a funkcionář: Je to pro nás ztráta. Bohužel v prvním poločase jsme nedokázali proměnit pokutový kop, ani další tři obrovské příležitosti. Domácím se na začátku druhého poločasu z ojedinělého protiútoku podařilo odskočit na tři branky, až to nás vybláznilo ke stíhací jízdě. Nakonec se podařilo jen vyrovnat, ale zápas to byl na tři body. Nebyly nám uznány dvě branky, jedna zcela regulerní. Nechci si stěžovat na rozhodčí, ale tento zápas se jim moc nepovedl.



Sestavy


TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - M. Konopásek [-] , A. Sarhsian [-] , R. Vejtasa [-] (60. J. Macák [-] ) , J. Čiha [-] , F. Hůla [-] , J. Gajdoš [-] , M. Benada [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] (68. P. Hejl [-] ) , M. Vaněk [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Svéchota [-] - J. Falař [-] (55. J. Kočí [-] ) , L. Slavík [-] (46. V. Lukáč [-] ) , M. Kmeť [-] , K. Uher [-] , J. Hejna [-] , L. Ducár [-] , J. Elsnic [-] , R. Škutchan [-] , P. Petr [-] , M. Pokorný [-]

ŽK: M. Gajdoš - 73. P. Petr , 90. J. Elsnic . ČK: 73. M. Konopásek - 90. P. Petr .
Hráči zápasu: J. Čiha - K. Uher .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: TVRZ Marek - ŠKVRNA Miroslav, VOTAVA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Mšecké Žehrovice patří mezi kandidáty na postup a ve Slabcích by měly zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů