6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov vyhrál nad Oráčovem rozdílem třídy


Branky


3. F. Kalaš , 20. F. Kalaš (p.) , 38. A. Bureš , 64. L. Polcar , 72. M. Škrlant , 76. T. Hink
14

V roli jasného favorita nastoupil Pavlíkov do domácího zápasu s Oráčovem. Oba celky mají v sezóně jasné priority. Domácí celek jde na postup, hosté budou mít problémy se záchranou. Tento zápas žádné překvapení nepřinesl a Kalaš dvěma úvodními góly nasměroval svůj tým za hladkým vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaliho poločas

Od úvodního hvizdu to byli domácí, kteří drželi míč na svých kopačkách a dostávali se do soupeře. Zápas si Pavlíkov ulehčil rychlým gólem, když se prosadil z dorážky Kalaš - 1:0. Pavlíkovští nadále drželi míč a snažili se prolomit soupeřovo obranu. Oráčov vsadil kartu na jednoduchý styl fotbalu, ostatně jak je jeho zvykem. Nakopávané míče vpřed ale na dobře fungující defenzivu aspiranta na postup neplatili.

 

Ve 20. minutě byl nedovoleně v hostující šestnáctce zastaven Čech, střelec jediného pavlíkovského gólu v pohárovém finále, a následoval pokutový kop. Ten zkušeně přízemní ranou k tyči proměnil Kalaš - 2:0. Další branku si nechal domácí celek na 38. minutu, když se po povedené akci a míče za obranu z kopačky L. Polcara prosadil zakončením na přední tyč Bureš - 3:0. První poločas tak zcela jasně ovládl Pavlíkov.

Oráčov přitvrdil

Druhý poločas byl velmi podobný tomu prvnímu, ale přeci jen ne stejný. Rozdíl byl ve větším důrazu a agresivitě oráčovských hráčů, kteří svého soupeře nešetřili. Další branku si pro své příznivce přichystal L. Polcar, který ze střední vzdálenosti napřáhl a poslal míč pod břevno - 4:0. Na pěknou branku svého kapitána navázali domácí další brankou a zkompletovali pověstného bůra - 5:0.

 

Poslední hřebíček do rakve zatloukl čerstvý hráč. Běžela 76. minuta a přímý volný kop ze střední vzdálenosti na sebe vzal Hink. Moc se nerozmýšlel a trefil přesně mezeru mezi nohami Kadeřábka - 6:0. Oráčov si žádné větší příležitosti nevytvářel, defenziva Pavlíkova fungovala bezchybně a zaslouženě si mohla připsat ke třem bodům i čisté konto.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš: Od začátku jsme měli my míč a Oráčov jen čekal. Vždy, když měli hosté míč, tak to jen nakopli dopředu, o nic extra se nesnažili. Nám určitě pomohl rychlý gól. Poté se nám úplně nedařilo do soupeře dostat, i tak jsme přidali dva góly. Druhý poločas nabídl stejný obraz hry s tím, že se na hřišti začlo přiostřovat, Oráčov do toho chodil hodně tvrdě. Zápas jsme ale měli plně ve své moci.




Sestavy


SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - O. Vávra [-] , A. Bureš [-] (46. P. Čech [-] ) , L. Polcar [-] - O. Polcar [-] (69. T. Hink [-] ) , P. Chytrý [-] - J. Jiroušek [-] (69. M. Škrlant [-] ) - F. Podhorský [-] (59. L. Bureš [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Čech st. [-] , J. Erben [-]

SK Oráčov
D. Kadeřábek [-] - J. Mayer [-] (46. X. Dang [-] ) , P. Katona [-] , A. Katona [-] , S. Vachtl [-] , R. Vachtl [-] , J. Svatoň [-] (76. P. Rubáš [-] ) , J. Kougl [-] (88. M. Podolák [-] ) , P. Sejpka [-] (46. M. Richtr [-] ) , M. Zelenka [-] (46. M. Pala [-] ) , R. Vachtl [-]

ŽK: 65. J. Svatoň .
Hráči zápasu: L. Polcar , F. Kalaš .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasná výhra domácích.