Pavlíkov si v Petrohradě zastřílel a připsal si povinné vítězství


16

Pavlíkov se netají postupovými ambicemi. Pokud chce ale vyhrát soutěž, musí naplno bodovat. První krok v jarní části zvládli pavlíkovští fotbalisté na výbornou. Se svým oblíbeným soupeřem z Petrohradu, kterého deklasovali v podzimní části na domácím hřišti deseti góly, nezaváhali a připsali si hladké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Sokol Petrohrad
Jiří Masopust, podhrotový útočník: Na naší hře bylo vidět, že nejsme úplně v ideální kondici. Chyběli nám asi tři hráči ze základní sestavy, což bylo v naši hře znát. Nedali jsme si pořádné nahrávku, čemuž nepomohl ani těžší terén. Pavlíkov nás první poločas přehrál ve všech směrech, kombinoval a jeho hráči byli v pohybu, nenechávali nám moc prostoru, z čehož padaly góly. Hráči soupeře měli dobrou střelu za hranicí vápna. Druhý poločas bylo vidět, že mají nahráno a trochu přestali hrát. Tím se hra vyrovnala a my jsme měli také nějaké šance. Bohužel výsledek je takový, jaký je.

SK Pavlíkov
Petr Ikrényi ml., záložník: Máme první zápas za sebou a jsme rádi, že jsme se sešli v hojném počtu a získali povinné tři body. Na nepříliš dobrém hřišti se moc hezký fotbal hrát nedal a jsme rádi, že se nikdo nezranil a můžeme se připravovat na dalšího soupeře. Zápas jsme rozhodli hned v úvodu, kdy jsme během necelé čtvrt hodiny vedli o tři branky a zápas byl rozhodnutý, dohrávalo se v poklidném tempu.



Sestavy


Sokol Petrohrad
P. Sochor [-] - K. Tesař [-] , T. Halámek [-] , M. Šiška [-] , D. Učík [-] , R. Worzischek [-] - M. Malík [-] , P. Nováček [-] , J. Masopust [-] , D. Bláha [-] (75. Z. Sajfrt [-] ) - L. Jambor [-] -

SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - L. Polcar [-] (45. J. Jiroušek [-] ) , O. Vávra [-] , A. Bureš [-] - O. Polcar [-] (45. T. Kindl [-] ) , P. Chytrý [-] , P. Ikrényi [-] (53. F. Podhorský [-] ) - - T. Macák [-] (45. P. Čech [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Čech st. [-] (45. J. Jiřík [-] ) , D. Řezáč [-]

ŽK: 53. J. Masopust , 65. M. Šiška - 65. A. Bureš .
Hráči zápasu: P. Ikrényi , O. Vávra , O. Polcar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - MAJER Marcel (N), BUREŠ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 3. 2022 08:36
Hodnocení zápasu
29. 3. 2022 20:54
Hodnocení zápasu
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Adept na postup z Pavlíkova rozhodně v prvním zápase jara body neztratí. Tuším, že navíc v domácím prostředí nasázel Pavlíkov svému soupeři deset branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů