Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve valašském derby se radovaly v divoké přestřelce z výhry domácí Sehradice


0

Fotbalisté Sehradic pokračují i nadále ve své spanilé jízdě a v sobotním odpoledni udolali v derby Nevšovou. Oba týmy dělí od sebe vzdušnou čarou jen pár kilometrů a tak se dalo čekat vyhecované utkání, které k těmto zápasům patří. Píšťalky se ujal slavičínský Petr Švach, který je novicem v krajských soutěžích a samozřejmě se jedná o hráče FC TVD, který okusil i druhou ligu v Kunovicích, Pardubicích a Zlíně. Zápas nakonec skončil výhrou domácích, diváci viděli celkem osm branek a určitě se nenudili. Sehradice tak mají na svém kontě plný počet bodů, nováček z Nevšové na svůj první bod v krajských soutěžích ještě čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sehradicím vyšel stoprocentně nástup do utkání

Po třech letech se v derby potkaly favorizované Sehradice s nováčkem soutěže Nevšovou. Zápas začal spíše ve vlažném tempu, nikdo nechtěl udělat chybu a hosté měli mírnou převahu. Tu však nijak nezužitkovali a tak již v 10. minutě se Sehradice ujaly vedení, kdy nejdříve trefily tyč a z následné dorážky již skórovaly. Nevšová se snažila vzpamatovat z obdržené branky, ale její šance zůstaly nevyužity a tak ve 30. minutě šance chopili domácí, kdy svojí druhou střelou v zápase na bránu Nevšové navýšili vedení na 2-0. Nevšová nepolevila a do poločasu dokázala snížit na 2-1 a ve druhé půli se dal očekávat její nápor.

Nevšová ve druhé půli dvakrát vyrovnala, domácí tým rozhodl o výhře v poslední desetiminutovce

V druhé půli byla také Nevšová od počátku lepší, kdy v 60. minutě po zásluze vyrovnala. Přesto Sehradice opět vícemeně po pár minutách hry nenechaly nic náhodě a po laxním obranném zákroku Nevšovjanů upravily na 3-2. I nadále však Nevšová atakovala pokutové území Sehradic a převzala iniciativu hry. Tento tlak vyústil v pokutový kop, po faulu na kanonýra Vaška Tomšů, který proměnil gólman Nevšové Zámorský a dvacet minut před koncem byl stav utkání 3-3 a začínalo se prakticky od nuly. Nevšová měla nadále převahu ve hře, nepřesná hra v záložní řadě ji však stála body. Sehradice prokázaly svoji zkušennost a střeleckou formu a po trestném kopu deset minut před koncem strhly vedení na svoji stranu na 4-3. Pátou branku přidaly obratem po zbytečné ztrátě míče na půlce hřiště. Sehradice opět uštědřily Nevšové lekci z produktivity, kdy prakticky ze všech svých šancí vytěžily gól, naopak Nevšová, přestože že měla územní převahu, díky individulním chybám dobře rozehrané utkání nezvládla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz - sekretář Sehradic: Dnes museli trenéři hodně improvizovat v sestavě a taky to bylo od začátku znát. Chyběl nám i brankář Kupka, kterého nahradil bratr hokejového brankáře Romana Čechmánka - Denis. Výkon týmu proto nebyl optimální, po pravdě řečeno, Nevšová byla 70. minut aktivnějším týmem. Nám vyšlo v závěru střídání a odměnou byly dvě branky v síti hostí v poslední desetiminutovce. Body bereme všemi deseti, dnes jsme byli hodně efektivní v koncovce.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová - předsedkyně klubu TJ Sokol Nevšová: Zápas se mi těžko hodnotí, sice nám nevyšel úvod zápasu, ale dokázali jsme dát ještě do půle kontaktní branku. Ve druhé půli jsme dokonce dvakrát vyrovnali, ale závěr patřil šťastnějším domácím. Určitě jsme nebyli horším týmem, ale inkasujeme laciné branky . O první body se pokusíme v příštím domácím utkání s Roštěním.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
D. Čechmánek [-] - V. Žáček [-] , K. Zavadil [-] , M. Blažek [-] , V. Nášel [-] (74. M. Okénka [-] ) - M. Kraváček [-] , D. Mikel [-] (64. M. Zerzáň [-] ) , T. Zetek [-] , L. Bahulík [-] (87. M. Šenkeřík [-] ) - J. Plášek [-] (85. J. Žebráček [-] ) , M. Žáček [-]

TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - R. Bůžek [-] , L. Kováč [-] , J. Srcháček [-] , T. Juriga [-] - L. Sudek [-] (14. J. Dubec [-] ) , R. Machač [-] , T. Munster [-] , R. Vašička [-] - P. Šoman [-] , V. Tomšů [-]

ŽK: 45. M. Žáček , 58. L. Bahulík , 87. M. Okénka - 43. T. Munster , 44. L. Kováč , 58. V. Tomšů , 77. R. Bůžek , 77. T. Juriga .
Hráči zápasu: L. Bahulík , J. Plášek - J. Dubec .
Místo: Sehradice. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Jakub Chudárek 11
4 Tomáš Janíček 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku