1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice pokračují ve spanilé jízdě a brankou Bahulíka udolaly Malenovice


Branky


0

V Sehradicích se hrál v sobotu magnet kola, když zde zavítal třetí tým tabulky z Malenovic. Oba týmy jsou velkým překvapením tohoto ročníku a domácí celek dokonce ještě  v základní hrací době nepoznal hořkost porážky. Oba týmy dostávají také málo branek a očekávala se taktická bitva. Což se nakonec i vyplnilo a jediná branka Bahulíka znamenala další tři body pro sehradické mužstvo, které tak pokračuje ve svém skvělém podzimním tažení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu se divácí v Sehradicích branky nedočkali

Malenovice přijely s tím, že zde v Sehradicích nemají co ztratit. Od počátku předváděly rychlou kombinační hru, ovšem s nepřesným zakončením. Nebezpečné  byly zejména rohové kopy a také průniky krajnich záložníků. Očividně zaskočené Sehradice se osmělovaly jen pomalu. Domácí tým držel na bezbrankovém stavu svými zákroky brankář Kupka. Domácí tým se roujížděl jen velmi pomalu a do útočení se příliš nehrnul. Vzhledem k tomu, že obrany vítězily nad ofenzívou, šlo se o poločasu do kabin za bezbrankového stavu. Do druhého dějství se čekalo, kdo udělá první chybu v defenzívní činnosti a Sehradice už několikrát dokázaly, že ve druhém poločasu bývají jejich výkony o poznání lepší. Malenovice byly určitě v první půli nebezpečnějším týmem, ale obrana Sehradic stále pracovala na jedničku. První poločas se odehrával spíše mezi šestnáctkami a bylo to z obou stran dobývání pokutového území. Hosté měli sice více míč na kopačkách, ale tohle na klasickou hru domácích nestačilo.

O výsledku rozhodl hned po příchodu z kabin domácí Bahulík

Ihned po rozehrání a začátku druhého dějství vyrobili hosté strašlivou hrubici a doslova nabídli Sehradicím vedení. To se trefil již po dvou minutách hry po příchodu z kabiny domácí Bahulík. Domácí to povzbudilo, zpřesnili přihrávky a hlavně poctivě bránili v pěti hráčích. Hosté jen těžko nacházeli skulinku v této houštině hráčů a protože nevyužili ani 100%šance, kdy se ocitli sami před brankářem, skončilo toto utkání hubenou výhrou 1-0. Je to již několikátý takový výsledek sehradického týmu, který svědčí o skvěle propracované defenzívě, založené na výborných zákrocích brankáře Kupky. Martin Žáček ještě nastřelil břevnu Malenovické svatyně. Hosté si taky vytvořili velkou brankovou příležitost, ale i když se objevil útočník Malenovic sám před brankou Sehradic, tak Peťa Kupka jeho pokus bezpečně kryl.Malenovice předvedly hlavně v prvním poločasu v Sehradicích velmi dobrý výkon a o jejich porážce rozhodla jediná branka domácího Bahulíka. Sehradice si tak upevnily svoji pozici na čele tabulky a mají už nasbíráno úctyhodných 30 bodů, což je jistě velkým překvapením a tým ještě v základní hrací době nepoznal hořkost porážky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Naše série neporazitelnosti pokračuje a podzimní sezóna je pro nás z říše snů. Jdeme ale zápas od zápasu a chceme ji udržet co nejdéle, i když jednou to bude muset přijít. Ale klidně by to mohlo být až v roce 2016...

FC Malenovice
Josef Juráň, trenér: Nemáme se za co stydět. Viděl jsem několik zápasů Sehradic a hráče na to připravil. První poločas byl ještě podle mých představ. Rozhodla nekocentrovanost při vstupu do druhého poločasu a neproměňování i těch největších šancí. Za zmínku stojí ještě výborný výkon rozhodčího Kýra.V tomto prostředí to měl opravdu složité, nicméně celý zápas díky citu pro hru a zkušenostem odpískal na jedničku.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
P. Kupka [-] - K. Zavadil [-] (76. J. Plášek [-] ) , M. Kraváček [-] , L. Krejčiřík [-] , M. Blažek [-] - P. Polášek [-] , L. Bahulík [-] (83. M. Horáček [-] ) , M. Žáček [-] (88. J. Maňas [-] ) , V. Žáček [-] - D. Mikel [-] , J. Žebráček [-] (72. M. Okénka [-] )

FC Malenovice
A. Juráň [-] - V. Gazda [-] , M. Bartoň [-] , D. Bartoň [-] , L. Brázda [-] - M. Struška [-] , J. Dorotík [-] , D. Torma [-] (70. J. Bartoň [-] ) , R. Střelec [-] - B. Mařák [-] , T. Lhotský [-]

ŽK: 70. P. Polášek - 59. B. Mařák .
Hráči zápasu: P. Kupka , L. Bahulík .
Místo: Sehradice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kýr František - Měřička, Žáček.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku