Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 10:15

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Boleslav doma porazila Bakov, během první půle mu nadělila šest branek!


Branky


3

Bakov v minulém kole podlehl na domácí půdě prvním Kralupům. Dnes ho čekal druhý tým tabulky, a to Stará Boleslav. Ta zatím doma ztratila pouhé dva body, a tak to zůstalo i po dnešním utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Boleslav šesti góly rozhodla

Fantastický vstup do utkání zaznamenali domácí, kteří zhruba po čtvrthodině vedli 3:0.

 

Nejprve se v 6. minutě prosadil Daniel Krulich, který napřáhl z nějakých dvaceti metrů a parádním projektilem vymetl šibenici.

 

Za dvě minuty vedli staroboleslavští 2:0. Po skrumáži ve vápně skóroval Petr Bláha. Jeho gól byl mimo jiné už stý gól Staré Boleslavi v probíhající sezóně.

 

V 16. minutě přidal třetí branku znovu Daniel Krulich, který se trefil tentokrát hlavou po rohovém kopu.

 

O čtvtrthodiny později zkompletoval domácí špílmachr hattrick. Jeho gól do prázdné branky znamenal vedení domácích 4:0.

 

Ve 42. minutě přidali staroboleslavští patou branku do sítě Bakova. Po centru ze strany se mezi střelce utkání zapsal Ondřej Štěpánek.

 

O minutu později se hostům podařilo snížit. Krásnou střelou z přímého kopu se trefil David Boško.

 

Vzápětí si ale domácí vzali pětigólový náskok nazpět, a kdo jiný, než Daniel Krulich. Domácí fotbalista svou čtvrtou brankou stanovil poločasové skóre na 6:1 pro svůj tým.

 

Dva góly hostů

Do druhého poločasu udělaly oba celky několik změn v sestavě. Za zmínku stojí především vystřídání gólmanů na straně Bakova. Karla Kalčíka vystřídal mladý Vojtěch Klíma.

 

No a právě Klíma byl jeden z důvodů, proč Stará Boleslav nedokázala během druhé půle přidat další branky. I přesto, že si domácí stále vytvářeli slibné příležitosti k navýšení náskoku, díky Klímovi a občasné nemohoucnousti útočníků, skóre na straně staroboleslavských se zastavilo na čísle 6.

 

Naopak Bakov se dokázal prosadit hned dvakrát, bohužel pro něj ale příliš pozdě.

 

V 85. minutě se dostal do úniku na domácího Šejvla Tomáš Vitmajer, který snížil na 2:6.

 

V poslední minutě zápasu stanovil konečný výsledek utkání na 6:3 pro Starou Boleslav střídající Jan Turek, kterého nepovedený centr zapadl do branky.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Stará Boleslav
Miroslav Sunkovský: Pro nás pohodový zápas, celou dobu jsme byli lepším mužstvem. Chtěl bych pochválit určitě Daniela Krulicha, ale také Marka Moravského. Je to strašně důležitý hráč, všechny balóny chodí přes něj a nezkazí jedinou přihrávku.

SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický: Zaspali jsme začátek a celkově celý první poločas a soupeř nás za to potrestal. Druhý poločas, po prostřídání hráčů a nějakém uvědomění, se to zlepšilo. Jinak ale zasloužené vítězství soupeře.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - J. Novák [-] , J. Reichert [-] , J. Cruz [-] , O. Štěpánek [-] (82. M. Sunkovský [-] ) , M. Voženílek [-] - V. Práger [-] (57. J. Matějovský [-] ) , J. Šejvl [-] , M. Moravský [-] , D. Krulich [-] (59. B. Kondratenko [-] ) - P. Bláha [-] (60. J. Vodák [-] )

SK Bakov nad Jizerou
K. Kalčík [-] (46. T. Vitmajer [-] ) - J. Resl [-] (46. V. Klíma [-] ) , M. Ajchler [-] , P. Hájek [-] , J. Říha [-] , O. Prokůpek [-] (57. J. Turek [-] ) , T. Formáček [-] , P. Vitmajer [-] , M. Vaněk [-] (46. F. Bartoň [-] ) , D. Boško [-] , J. Mareš [-]

ŽK: 19. O. Štěpánek , 28. J. Cruz - 39. M. Vaněk .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Divílek Peter - PALEK Michal, ŠPICL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jan Víteček
Tip experta: remíza

Stará Boleslav je doma velmi silná, Bakov však umí potrápit. Myslím si, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů