Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velvary v devítigólovém utkání porazily Holubice, hattrickem se blýskl Podivínský


Branky


4

Na půdu Velvar, které jsou na jaře až na jedno zaváhání ve Velkém Borku zatím stoprocentní, přijely Holubice. Ty v minulém kole dokázaly vybojovat svůj první jarní bod, když na domácím hřišti remizovaly s Byšicemi. Na dobrý výkon dnes chtěly jednoznačně navázat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Podivínského

Hned od začátku udávali tempo hry domácí fotbalisté, kteří se dostali do vedení ve 24. minutě. Po rohovém kopu Jakuba Štefanika skóroval Václav Podivínský.

 

O dvě minuty později kopal Štefanik další standardní situaci a Václav Podivínský se dokázal prosadit znovu. Velvary tak rázem vedly o dvě branky.

 

Ve 33. minutě se Holubicím podařilo snížit. Z penalty skóroval Lukáš Brož.

 

Ve 41. minutě domácí znovu odskočili na rozdíl dvou branek. Štefanik, do té doby jen asistent, se dokázal prosadit sám. Zpoza vápna vymetl šibenici a navýšil tak skóre na 3:1 pro domácí.

 

Ve 43. minutě to bylo už 4:1. Po pěkné kombinace se trefil Michal Leibl.

 

Velvary neměly dost a do konce úvodního dějství stihly přidat ještě pátou branku. Znovu po standardní situaci Štefanika se znovu prosadil Václav Podivínský a završil tak hattrick.

 

Gólový první poločas tak skončil jednoznačně 5:1 pro domácí.

Dvě branky hostů už nic nezměnily

Druhý poločas se trochu vyrovnal a branky jsme dlouho neviděli.

 

Jedna přišla v 82. minutě a to na straně hostů. Po chybě obrany domácích se trefil Roman Ježek.

 

Stejný muž se prosadil i o sedm minut později a z dorážky snížil na 5:3.

 

Více zdramatizovat zápas už se Holubicím nepovedlo a v poslední minutě se prosadili znovu domácí. Po centru stanovil konečný výsledek na 6:3 střídající David Novák.



Ohlasy k zápasu


Slovan Velvary B
Radek Šmíd: Celý zápas jsme měli ve své režii a výsledek mluví za vše. Po prvním poločase bylo rozhodnuto. Naše hlavní síla byla jednoznačně ve standardních situacích, ze kterých jsme vstřelili většinu svých branek. Pochválit bych chtěl Jakuba Štefanika, dnes to byl jeho zápas.

TJ Sokol Holubice
Roman Slavíček: Zase nás pohřbily standardní situace. I přesto, že jsem na to před zápasem upozorňoval, jsme dostali tři góly ze standardních situací. Domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Slovan Velvary B
J. Měsíček [-] - M. Růžek [-] (46. R. Mikš [-] ) , L. Černý [-] , D. Šlégr [-] , J. Stárek [-] , M. Vošmera [-] , J. Štefanik [-] , M. Leibl [-] (62. D. Novák [-] ) , J. Kafka [-] (62. L. Šmíd [-] ) , V. Podivínský [-] (82. M. Majtaník [-] ) , V. Maňas [-]

TJ Sokol Holubice
R. Pečonka [-] (62. P. Heimrath [-] ) - A. Valtr [-] , L. Brož [-] - R. Ježek [-] , M. Čejka [-] (76. R. Pawlus [-] ) - F. Valtr [-] - K. Prilepskiy [-] , J. Stuchlý [-] , M. Lalouček [-] , T. Vlk [-] , M. Peroutka [-]

ŽK: 75. D. Novák - 36. J. Stuchlý , 55. K. Prilepskiy .
Počet diváků: 95.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jakub Maryška
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Velvary si připíší třetí výhru v řadě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích