2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec zvítězil nad Bakovem gólem v 96. minutě


Branky


2

Na horkou půdu do Lužce přijeli borci z Bakova, kteří by se v případě vítězství dotáhli právě na svého soupeře. V divokém zápase jsme viděli sedm žlutých karet, jednu červenou a rozhodující gól v 96. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

První poločas byl hodně opatrný, oba celky hrály ze zabezpečené obrany.

 

Mírnou převahu však měli hosté, kteří neproměnili minimálně dvě slibné šance.

 

V první půli jsme se tak branky nedočkali a hráči odcházeli do kabin za nerozhodného stavu.

Červená karta a gól v nastavení

Jestliže diváci po poměrně nezajímavém prvním poločase odešli, udělali velkou chybu. Druhá půle byla totiž velice divoká.

 

V 62. minutě se po ztrátě balónu dostali do vedení domácí, kdy Kolařík vybídl ke skórování střídajícího Peroutku.

 

Hosté odpověděli hned po třech minutách, kdy se po standardní situaci na zadní tyči prosadil Jakub Velechovský.

 

V 82. minutě přišla červená karta, kterou obdržel brankář Václav Rollo. Domácí gólman byl pozdě v souboji s hostujícím Vaňkem, kterého tím pádem fauloval. Rozhodčí neváhal ani vteřinu a brankáře domácích poslal předčasně do sprch.

 

Vše směřovalo ke konci s nerozhodným výsledkem, diváci se však přeci jen dočkali rozuzlení. V 96. minutě se po standardní situaci hlavou prosadil střídající Martin Kučaba, a domácí tak mohli slavit.

 

Divoké utkání, ve kterém o výhře rozhodli střídající hráči tak skončilo 2:1 pro domácí Lužec.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Martin Tauchman: Pro nás velice cenné body. Před utkáním se nám zranili někteří hráči, kteří nemohli zasáhnout do utkání a někteří nastoupili i se zraněním. Všichni jsme věděli, že potřebujeme bodovat naplno. Proto byla hra ze zabezpečené obrany. Bylo to vyrovnané utkání bez nějakých extra vyložených šancí. Byli jsme o gól šťastnější a bereme tak všechny tři body.:

SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický: Myslím si, že v poločase jsme měli vést minimálně 2:0. Neproměnili jsme však svoje šance a znovu jsme darovali body domácím, kteří jsou na tom v tabulce stejně, jako my.:



Sestavy


AFK Eletis Lužec
V. Rollo [-] - L. Černohlávek [-] (84. P. Mrňa [-] ) , P. Kolařík [-] , D. Hrdlík [-] , T. Roučka [-] (56. P. Peroutka [-] ) , M. Hruška [-] , L. Prejza [-] , M. Tauchman [-] , D. Tauchman [-] , L. Bernard [-] (93. M. Sýkora [-] ) , J. Uher [-]

SK Bakov nad Jizerou
J. Kroupa [-] - J. Velechovský [-] (88. P. Hájek [-] ) , T. Vitmajer [-] (90. V. Klíma [-] ) , J. Resl [-] (46. V. Zvolinski [-] ) , J. Kvapil [-] , M. Ajchler [-] , P. Vitmajer [-] , M. Vaněk [-] , T. Formáček [-] , D. Boško [-] , F. Bartoň [-] (64. J. Mareš [-] )

ŽK: 18. M. Hruška , 42. M. Tauchman , 56. D. Tauchman , 64. L. Bernard , 93. M. Kučaba - 54. V. Zvolinski , 95. T. Formáček . ČK: 82. V. Rollo .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOFFMANN František - BEKEŠSKÝ Ondřej, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jakub Šestořád
Tip experta: výhra hostů

Týmy, které sice v tabulce dělí 5 míst, ale pouze 2 body. V zápase bude však mírně dominovat tým z Bakova. Očekávám ale vyrovnané utkání s velikým množstvím gólů. Minulý zápas těchto týmů skončil výsledkem 4:4 a myslím, že se něco podobného může v klidu opakovat.