EXPERT TIP - 16.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 26.3.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jakub Šestořád

Osmnáctiletý brankář dorostu FK Kralupy 1901, občasný rozhodčí a veliký fanoušek pražské Slavie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Do Hovorčovic přijedou Holubice a o zábavu bude v podobě gólů určitě postaráno. Očekávám hodně branek, oba týmy totiž nemají nejpevnější obranu. Hovorčovice mají o motivaci určitě postaráno, v případě vítězství se mohou dotáhnout k první čtyřce tabulky.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Radonicím dlouhodobě nevycházejí starty soutěží po delší přestávce. I přesto, že jde o týmy ze spodní části tabulky, očekávám vítězství hostů vysokým rozdílem.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Do Chotětova přijede půlmistr soutěže z Kralup. I přesto, že minulé střetnutí těchto týmů skončilo remízou 2:2, tak nyní očekávám výhru Kralup, které zápas zvládnou s nulou vzadu.

Tip experta: 2 0 - 50 - 50 %
Komentář experta:

Týmy, které sice v tabulce dělí 5 míst, ale pouze 2 body. V zápase bude však mírně dominovat tým z Bakova. Očekávám ale vyrovnané utkání s velikým množstvím gólů. Minulý zápas těchto týmů skončil výsledkem 4:4 a myslím, že se něco podobného může v klidu opakovat.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Souboj druhého se čtvrtým mužstvem tabulky a tak nějak šlágr šestnáctého kola. I přes dlouhou cestu, kterou budou muset Byšice do Kosmonos jet, si zápas pohlídají a vyhrají o gól. Očekávám vyrovnané utkání.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Zápas, který už asi nemůže mít jasnějšího favorita. Stará Boleslav hraje pohledný fotbal a s posledním týmem tabulky si zcela jistě poradí. Očekávám jednoznačnou výhru hostí.

Tip experta: 1 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Oba týmy jsou jak podle tabulky, tak podle výkonnosti velice vyrovnané. Očekávám málo gólů, ale pohledný fotbal. Tipuji, že v zápase bude hrát roli výhoda domácího hřiště a Velvary těsným výsledkem zvítězí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Volák 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.