Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Českého Brodu si poradila se Slovanem Lysá nad Labem


Branky


10

Rezerva Českého Brodu si z posledního kola odnesla všechny tři body poté, co porazila Kosoř a následujícím zápase 19. kola ji čekal soupeř, kterému se vůbec nedaří a za celou sezónu nasbíral jen 5 bodů. Domácí tak byli před zápasem jasným favoritem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominantní domácí výkon

Už od začátku utkání bylo jasné, kdo je favoritem na vítězství. Domácí začali velmi dobře. Už v úplném začátku si vypracovali hned několik slibných příležitostí, ale žádná z nich brankou neskončila. V 10. minutě poprvé zahrozili i hosté a to po rohovém kopu, kdy se domácím nedařilo míč odkopnout a tak vznikl před domácí brankou závar, který však brankou neskončil. V 17. minutě musel zasahovat po střele z dálky hostující brankář Rathouský. Do hostujícího vápna lítalo velké množství centrů ať už ze hry nebo z rohových kopů, ale hosté si s tím dokázali poradit. Až do 32. minuty, kdy se z rohového kopu prosadil Michal Kohout a poslal domácí do vedení 1:0. V úplném závěru prvního poločasu se ve 45. minutě trefil na 2:0 David Šťastný. Moravec ho našel při rychlém protiútoku a on už měl před sebou jen brankáře, kterého překonal. Domácí tak mohli být po prvním poločase spokojenější. 

Kříž alespoň snížil

Do druhého poločasu si domácí hráči přinesli dvoubrankové vedení. Hosté však vstoupili do druhého poločasu mnohem lépe než do prvního a dařilo se jim domácí obranu zlobit. To vše vyvrcholilo v 53. minutě kdy snížil na 2:1 Tomáš Kříž. Zápas byl v druhém poločase mnohem vyrovnanější až do 76. minuty, kdy se prosadil na 3:1 Aleš Moravec, který se prosadil na první tyči po rohovém kopu z levé strany hřiště. Domácí si tak vzali zpět dvoubrankové vedení a byli mnohem klidnější. Potvrdila to i branka na 4:1 z pokutového kopu v 83. minutě, kterou proměnil David Šťastný a dal tak svůj druhý gól v zápase. Domácím se tak povedlo potvrdit roli favorita v tomto utkání a získat všechny tři body v domácím prostředí. 



Počet diváků: 35. Rozhodčí: GERHARDT Jiří - PEJŠA Jakub, PAGÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 4. 2022 08:19
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Josef Pinkas
Tip experta: výhra domácích

Brod má mladý a běhový tým, který Lysou utahá a nedovolí jim bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza