Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

21.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velikonoční Zajíček dorazil do Sedlčan už v neděli


Branky


18

Hostům z Plzeňského kraje kdyby se povedlo zvítězit, znamenalo by to posunutí se na druhou příčku za suverénní Přeštice. Pro Sedlčany je v tuto dobu každý bod cenným v boji o udržení. V minulém kole si Klatovy smlsly na Berounu. Sedlčany byly blízko k bodu v Katovicích, ale Repa byl proti v poslední minutě utkání. Přečtěte si článek o jediném nedělním zápase, nechybí ani galerie ze zápasu za kterou děkujeme Martinu Manglovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali snížit

Úvod utkání patřil hostům z Klatov. Po krásném centru se nedokázal prosadit Zajíček. Ve 25. minutě přišla série centru do vápna Sedlčan. Na centr Šoula si naskočil Jan Zajíček - 0:1. Za necelých deset minut byla viděna další branková příležitost. Po ztrátě u vlastního vápna domácích se dostal k míči znovu Jan Zajíček, který nekompromisně propálil vše co mu stálo v cestě - 0:2. Zatažený míč do vápna se dostal na vápno Michalu Kdolskýmu, který se po krásné technické střele zapsal do statistik - 1:2. Za takového stavu odcházeli všichni aktéři o poločase do šaten.  

Zajíček zkompletoval hattrick

Do druhého poločasu nastoupil Haas, který nahradil Čiperu. Po sedmi minutách druhého poločasu se hosté dostali k velké příležitosti, míč ale skončil těsně vedle brány. Za pár minut se dostal do šance Zajíček, napálil ale pouze nohu domácího brankáře, po následném autovém vhazování se míč dostal po centru do vápna, hlavička hostujícího hráče byla nepřesná. Po necelé hodině hry nastala obrovská chyba v obraně Sedlčan. Míč si vzal velikonoční Jan Zajíček který zkompletoval hattrick - 1:3. Do šance se domácí dostali hned záhy, chyběla jim ale nepřesnost. Dočkali se až za sedm minut. Přišel tlak domácích, obstřelování vápna Klatov. Po jednom z centrů se na zadní tyči objevil František Hofman, který snížil vedení Klatov - 2:3. Tlak Sedlčan nadále pokračoval. I tak se do gólový šance dostaly Klatovy. Po centru byla hlavička hostů nepřesná. Pět minut před koncem se dostali k zakončení nejprve Zajíček pak Lukeš, ani jeden nebyl přesný. I přesto to hosté dotáhli do opakovaného vítězství 2:3. 



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - L. Brotánek [-] , Š. Sosnovec [-] (65. M. Hašek [-] ) , F. Hofman [-] , P. Lípa [-] - M. Dvořák [-] , M. Kdolský [-] , O. Novotný [-] (65. M. Habart [-] ) , J. Repetný [-] - M. Sochůrek [-] (78. J. Kouklík [-] ) , D. Čipera [-] (46. P. Haas [-] ) -

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - A. Prančl [-] , M. Lukeš [-] , J. Sojka [-] , J. Brabec [-] , A. Vacek [-] , J. Zajíček [-] (88. M. Marek [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , Z. Krejčiřík [-] (71. A. Aizner [-] ) , M. Šoul [-]

ŽK: 58. Š. Sosnovec , 62. P. Haas , 75. F. Hofman , 89. M. Dvořák - 20. M. Janda , 91. M. Lukeš .
Počet diváků: 246. Rozhodčí: Trska Adam - HES Filip, GUNITŠ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Puchmertl
Tip experta: výhra hostů

Sedlčany jsou nepříjemným soupeřem, přesto doufám, že jim Klatovy nedovolí ani bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté si odvezou do města karafiátů tři body.

Tip: výhra hostů