1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 16:00

17.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další remíza rezervy Dynama


Branky


16

Pro rezervu Dynama je to první venkovní zápas na jaře, oproti soupeři, který hraje už druhý zápas za sebou doma. V prvním zápase prohrál, když držel nadějnou bezbrankovou remízu po prvním poločase. Bohužel do druhého poločasu šli v oslabení a plzeňský Petřín jim nadělil bura. Dynamo doma remizovalo s jedním z nejstarších klubů v Česku s Klatovama. Poslední vzájemný zápas se odehrál v SCM (Sportovní centrum mládeže) v Budějovicích, rezerva tehdy vyhrála 5:0. Přečtěte si v článku jak vypadal zápas na umělé trávě v Chebu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

150 diváků se těšili na branku, bohužel v prvním v poločase nepadla

V sobotu 19.3.2022 se na chebském stadionu Lokomotiva uskutečnilo sedmnácté kolo, ve kterém domácí Hvězda přivítala jednoho z favoritů soutěže, rezervu ligového mužstva SK Dynamo České Budějovice. V sobotní dopoledne si našlo cestu na fotbalové utkání 150 diváků. Přítomní diváci tak mohli sledovat první poločas, ve kterém sice favorit z Budějovic držel více míč na svých kopačkách, ale ani jedno mužstvo si žádnou vyloženější šanci nevypracovalo. Do šaten z umělého trávník se šlo za bezbrankového stavu. 

Rohové kopy přinesly nakonec branky

Ve druhém poločase museli již hráči Hvězdy hasit několikrát nebezpečí ve svém pokutovém území, které buď zažehnal brankář Mácha, nebo hráči Budějovic neměli přesně srovnaná mířidla. Domácí se spoléhali na zabezpečenou obranu, zhuštěných střed hřiště a v útoční fázi vsadili na rychlý přechod do útoku, snažili se využít brejkové situace a proměnit některou ze standartek. Právě ty nakonec utkání rozhodly. V 76.minutě si odražený míč z rohového kopu našel hostující Jan Malecha a poslal budějovické Dynamo do vedení - 0:1. Šťastnou ruku při střídaní měli trenéři Hvězdy Cheb Miroslav Šebesta a Pavel Veleman, kteří poslali v 85. minutě na hřiště teprve osmnáctiletého Filipa Kompita. Ten se v nastaveném čase nejlépe zorientoval po rohovém kopu před brankou Daniela Kerla a vystřelil Chebu důležitý bod - 1:1. České Budějovice tak roli favorita v Chebu nepotrvdili a ze západu Čech si odvezli pouze bod za remízu 1:1.

 

V dalším kole za rezervou Dynama přijede Slavoj Mýto. Cheb na jaře okusí poprvé hřiště soupeře a to plzeňské Doubravky.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Anděl [-] , T. Bauer [-] , J. Netrval [-] , V. Janda [-] , Z. Sláma [-] (71. L. Kompit [-] ) , L. Komberec [-] , J. Eisenreich [-] (93. P. Znak [-] ) , J. Hucl [-] , D. Kubinec [-] (85. F. Kompit [-] ) , L. Plíhal [-]

SK Dynamo České Budějovice B
D. Kerl [-] - Š. Pineau [-] , N. Penner [-] , D. Šestauber [-] (62. J. Rataj [-] ) , J. Kladrubský [-] , J. Malecha [-] , J. Brabec [-] , D. Pravda [-] , J. Pařízek [-] , T. Bečvář [-] , V. Bízek [-]

ŽK: 37. V. Janda , 76. J. Hucl , 77. D. Kubinec - 78. D. Pravda , 78. J. Malecha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Trojan Michal - ŠIMEČEK Libor, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Přemysl Šroub
Tip experta: výhra hostů

Mladíci z Dynama by tento zápas kvalitou měli uhrát. Doma ztratili a další ztráta se soupeřem ze spodku tabulky nepřipadá v úvahu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích