2:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice ztratily slušně rozehraný zápas


Branky


28. D. Červenka , 47. M. Polách - 42. T. Ohnutek (p.) , 74. M. Dufek , 84. M. Dufek , 90. P. Filipský
0

Luhačovice na svém hřišti přivítaly celek Boršic. V prvním poločase se prosadily oba týmy jednou. Hned po změně stran vrátil vedení domácím Marek Polách a Luhačovice pak ještě spálily několik šancí. Boršice během posledních patnácti minut utkání dokonale otočily a po dvou brankách Dufka a jedné brance Filipského vezou z lázeňského města tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly na obou stranách

Úvodní oťukávání obou týmů v první půlhodině zápasu k příliš velkým šancím nevedlo. To se změnilo ve 28. minutě. Po odkopu brankáře Remeše získal míč Polách, narazil si s Davidem Červenkou, kterého pak přesnou přihrávkou poslal z boku sám na gólmana. Červenka potvrdil, že v podzimní části má střeleckou formu a přesnou střelou otevřel skóre zápasu – 1:0. Boršice dokázaly ještě do poločasu vyrovnat. Po faulu na Filipského proměnil pokutový kop Tomáš Ohnutek – 1:1.

 

Domácí neproměněných šancí litovali

Luhačovice si vzaly vedení zpátky hned po dvou minutách druhého poločasu. Ve 47. minutě zahrál Marek Polách přímý volný kop z pravé strany a střílený centr na přední tyč zachytil dle mínění rozhodčího brankář Remeš až za brankovou čárou – 2:1. Brankář hostí ještě vyfasoval žlutou kartu za protesty, ale s vedením domácích neudělal nic. Luhačovice pak pokračovaly v tlaku a neproměnily několik slibných příležitostí. Neproměněné šance Luhačovice nakonec mrzely. V 74. minutě propadl rohový kop Boršic až na zadní tyč, kde osamocený Dufek hlavičkou vyrovnal – 2:2. Stejný hráč o deset minut později přesnou střelou z přímého kopu strhl vedení na stranu Boršic – 2:3. V 90. minutě ještě domácí obrana nezachytila dlouhý odkop od brány a hlavičkující Filipský přišel snadno k poslední brance zápasu – 2:4.

 



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Domácí: Až do 74. minuty nenasvědčovalo nic tomu, že by si hosté mohli odvézt z Luhačovic jediný bod. V první půli byli jednoznačně lepší domácí. V 28. minutě si navedl míč na střed Polách, posunul jej na nabíhajícího Davida Červenku, který obstřelil Remeše 1:0. Luhačovice tlačily svého soupeře, ale další branku se nedařilo vstřelit a tak přišel trest. V 42. minutě zastavil unikajícího Filipského uvnitř pokutového území Pešek faulem a nabídnutý pokutový kop proměnil Ohnutek 1:1. Domácí se hned zkraje druhého poločasu dostali opět do vedení. Standardní situaci zahrával Polách a Remeš si nešťastně srazil míč o tyč za brankovou čáru. Vzápětí na to se do samostatného úniku dostal Bernátek, ale jeho pokus nemířil mezi tři tyče. Domácí zahodili do 74. minuty spoustu šancí a tak si vzal v závěrečné patnáctiminutovce slovo Dufek. Po dvou standartkách poslal Boršice do vedení. Vyrovnat mohl v závěru domácí Bernátek, ovšem zcela odkrytou branku minul. Vítězství hostů tak pojistil v poslední minutě Filipský 2:4.




Sestavy


FK Luhačovice
J. Kuchař [-] - B. Červenka [-] , J. Talaš [-] , J. Kořenek [-] , R. Pešek [-] - P. Bartek [-] , M. Polách [-] , A. Popelka [-] , O. Červenka [-] - D. Červenka [-] , M. Bernátek [-]

SK Boršice
P. Remeš [-] - T. Klvaňa [-] , T. Ohnutek [-] , M. Groulík [-] , T. Večeřa [-] - V. Šustr [-] , D. Kopčil [-] , O. Vlček [-] , A. Brzica [-] , P. Filipský [-] - M. Dufek [-]

ŽK: 42. R. Pešek , 83. A. Popelka - 39. T. Klvaňa , 47. P. Remeš , 66. T. Večeřa , 81. D. Kopčil , 81. T. Ohnutek .
Hráči zápasu: M. Dufek .
Místo: Luhačovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zicháček Martin  - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.