2:1
(1:1)
28. M. Dufek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná překvapila proti Boršicím


Branky


0

Štítná nad Vláří přivítala na svém hřišti celek Boršic. Vzhledem k postavení v tabulce byli favoritem zápasu hosté, ale domácí předvedli bojovný výkon, který jim vynesl tři body. Boršice posunul do vedení Dufek, ale záhy vyrovnal Rostislav Holba. Rozuzlení přinesla 75. minuta, kdy se hlavičkou z bezprostřední blízkosti prosadil Tomáš Chovančík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Dufka odpověděl Holba

Úvodní oťukávání nevedlo k žádným velkým šancím. To se změnilo zhruba po půlhodině hry. Ve 27. minutě se hosté dostali poprvé na dostřel branky a hned to znamenalo vedení. Klvaňa zatáhl po křídle a přihrávkou našel před bránou Dufka, který se nemýlil - 0:1. Domácí však za šest minut srovnali, když po nevyužité šanci Pinďáka dotlačil v nepřehledné situaci míč do branky hostů Holba - 1:1. Ve 41. minutě poprvé podržel Štítnou brankář Vaculík, který střelu Ohnutka z 20 metrů vyrazil na roh.

 

Tomáš Chovančík rozhodl

Druhý poločas až do 75. minuty, kdy se Štítná dostala do vedení, odehrával mezi šestnáctkami bez výrazného ohrožení branek. Právě patnáct minut před koncem se zrodila rozhodující akce utkání. Domácí rozehráli roh na krátko, Vít Chovančík nacentroval do vápna, Tomáš Hnaníček hlavou prodloužil na osamoceného Tomáše Chovančíka na malém vápně, pro kterého už nebyl problém dopravit míč do branky hostů - 2:1. Poté přišli dva skvělé zákroky domácího brankáře Vaculíka. Nejprve v 77. minutě vyrazil dobře mířenou střelu Klvani a pak v 86. minutě zlikvidoval skvělým zákrokem trestný kop Dufka. Další šance už domácí obrana Boršicím nepovolila a tak si Štítná připisuje důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Domácí: Z klubových stránek: Štítná se ziskem tří bodů odpoutala ze dna tabulky. Vítězství se však nerodilo lehce. Domácí dostali branku z první střely Boršic. O chvíli později vyrovnal Rostislav Holba. Utkání rozhodl 15 minut před koncem Tomáš Chovančík. Domácí pak podržel brankář Vaculík.




Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - P. Sloboda [-] , V. Chovančík [-] (90. P. Šuráň [-] ) , M. Hnaníček [-] , T. Chovančík [-] , P. Machuča [-] - R. Krůžela [-] , T. Pinďák [-] (83. R. Šimoník [-] ) , J. Liška [-] (65. P. Štěpančík [-] ) , T. Hnaníček [-] - R. Holba [-] (87. J. Fagulec [-] )

SK Boršice
P. Remeš [-] - T. Klvaňa [-] , D. Kopčil [-] (46. J. Zach [-] ) , T. Ohnutek [-] , M. Groulík [-] , T. Večeřa [-] - V. Šustr [-] , O. Vlček [-] (81. P. Náplava [-] ) , M. Hromada [-] , P. Filipský [-] - M. Dufek [-]

ŽK: 20. P. Sloboda , 89. J. Fagulec , 90. R. Šimoník - 16. M. Dufek , 32. T. Večeřa , 36. M. Hromada , 63. P. Filipský , 82. V. Šustr .
Hráči zápasu: T. Chovančík .
Místo: Štítná n/Vl. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.