2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rozsochách se body dělily


Branky


0

Souboj dvou favoritů letošního Okresního přeboru skončil smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov šel do vedení

Souboj dvou aspirantů o přední příčky, Rozsoch a Bohdalova, přilákal do hleddiště 130 diváků. Rozsochy začaly sezónu velmi špatně a trochu nečekaně prohrály v Nedvědici. To Bohdalov se předvedl ve výborném světle a doma porazil favorizované Hamry 3:1. První poločas začal lépe Bohdalov a dostával se do jasných brankových příležitostí. Ve dvou stoprocentních situacích je ale vychytal domácí brankář Juračka. Skóre se ale přeci jen před odchodem do kabin měnilo. Ve 44. minutě přišel centr na zadní tyč, kde číhal Jakub Šimek a na jeho střelu do protipohybu neměl Juračka nárok 0:1.

Domácí srovnali dvoubrankový náskok Bohdalova

Do druhého poločasu šli domácí z vírou rychlého vyrovnání. Hra se ale dlouhé minuty odehrávala mezi šestnáctkami. Byli to ale opět hosté, kteří vstřelili branku. V 63. minutě hosté vybojovali míč ve středu hřiště a po rychlém brejku přišla nahrávka mezi stopera a obránce. Zde se objevil Aleš Neuman, který obráncům utekl a střelou placírkou na přední tyč nedal Juračkovi šanci 0:2. Domácí nesložili zbraně a dále pokračovali v nátlakové hře, podpořené aktivně hrajícím střídajícím Pavlem Kučerou. Další šance Rozsoch pak skončila na spojnici břevna, jejím autorem byl kanonýr Petr Bureš. Odměna za aktivitu domácím byla přetavena v branku v 70. minutě utkání. Po rychlém kontru vytažený obránce Jiří Zítka vystřelil z pětadvaceti metrů a jeho střela zaplavala za záda brankáře Martina Munduka. Za deset minut bylo již vyrovnáno! Po křídelní kombinaci a centru do vápna se prosadil Marek Šafránek a srovnal stav utkání na 2:2. Do konce utkání se již nic výrazného nestalo, protože obrany obou soupeřů byly na správném místě. Soupeři se tedy po devadesáti minutách rozešli smírně 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Prášil Bohumil, trenér Rozsoch: Bohdalov byl kvalitním soupeřem. V prvním poločase jsme dávali moc dlouhé balóny, se kterými si obrana Bohdalova dokázala poradit. Do druhého poločasu jsme šli se snahou otočit výsledek utkání. Zchladila nás ale druhá inkasovaná branka. Začali jsme více kombinovat a střídáním jsme posílili útok. Vážím si, že jsme za stavu 0:2 nesklopili hlavy, ale dokázali jsme srovnat na 2:2. Jako hráče zápasu bych chtěl vyzvednout Pavla Kučeru za naše oživení hry ve druhém poločase.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal, trenér Bohdalova: Začali jsme aktivně a z pěti šancí v prvním poločase využili jen jedinou. Druhou polovinu utkání hráli lépe Rozsochy. Nakonec jsme rádi za bod.



Sestavy


TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - J. Smolka [-] (46. P. Kučera [-] ) , P. Bureš [-] , I. Šťastný [-] (90. J. Střešnák [-] ) , J. Kalvoda [-] , L. Andrejs [-] , V. Ambrož [-] , A. Bureš [-] (60. J. Nebola [-] ) , J. Štěpánek [-] (63. M. Šafránek [-] ) , L. Gál [-] , J. Zítka [-]

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - P. Romančák [-] (88. V. Pokorný [-] ) , R. Henzl [-] (70. L. Hanych [-] ) , J. Šimek [-] (76. P. Neuman [-] ) , P. Jaroš [-] , P. Jaroš [-] , A. Neuman [-] , T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , Z. Novotný [-] , D. Křesťan [-]

ŽK: 13. V. Ambrož - 76. A. Neuman , 90. P. Jaroš .
Hráči zápasu: P. Kučera - Z. Novotný .
Místo: Rozsochy. Počet diváků: 130. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - ŠTEFKA Stanislav, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.