4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osová Bítýška rozhodla ve druhém poločase


Branky


6. J. Pohl (p.) , 50. J. Laub , 82. P. Jelínek , 88. J. Jelínek - 20. M. Fendrych
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Domácí vlétli do zápasu jako uragán a už ve třetí minutě poslal Trojan pas za obranu na Pohla, kterého hostující obránce ve velkém vápně fauloval.

Sám postižený s přehledem penaltu proměnil. Domácí dalších 10 minut pokračovali v náporu, jenže už bez kýženého úspěchu. Po čtvrthodině hosté pomalu začali vyrovnávat hru, domácím se přestala dařit kombinace a toho hosté po zaváhání obránce Karmazína dokázali Fendrychem využít ke vstřelení gólu. Po obdržené brance domácí zcela vypadli ze hry a do konce poločasu si kromě třech rohových kopů nevypracovali větší šanci. Hosté úporně bránili a spoléhali se na rychlé kontry.

Druhá půle patřila Osové Bítýšce

Do druhé půle vstoupila Osová Bítýška jako vyměněná a v 50. minutě po nádherné akci po ose Broža-Pohl-Jelínek J.-Laub, posledně jmenovaný střelou k tyči poslal domácí do vedení. Od té chvíle existovalo na hřišti jenom jedno mužstvo a to domácí, kteří si vytvořili další šance, které nedokázali proměnit.

Jednou z obrovských šancí byla další nařízená penalta po faulu na Zemana, s kterou však Karmazín ležérně naložil a slabou střelu doprostřed brány gólman vykopl. Po faulu domácího Trojana v 75. minutě dostali stejnou možnost penalty i hosté, kterou však exekutor Bartoněk nasměroval pouze do tyče. Do konce utkání domácí pojistili vedení dvěma góly a to nejprve Jelínek P., po centru Pohla nekompromisně střelou z 10 metrů zavěsil pod břevno a 5 minut před koncem "Angličanem" zpoza vápna Jelínek J. zvyšoval na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný, trenér O. Bítýšky: "Měli jsme skvělý vstup do zápasu, pak jsme polevili a zbytečně inkasovali. Druhá půle už byla v naší režii, ale po naší nedůslednosti jsme málem dovolili hostům dostat se do hry (neproměněné vyložené šance, zbytečně způsobená penalta). Pořád někteří naši hráči mají laxní přístup k utkání. Na konci utkání jsme se radovali ze zasloužených 3 bodů."




Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - M. Navrátil [-] , A. Trojan [-] , T. Karmazín [-] , M. Hála [-] - J. Jelínek [-] , O. Zeman [-] (75. V. Bednář [-] ) , J. Pohl [-] - M. Kulík [-] (60. P. Jelínek [-] ) , L. Broža [-] - J. Laub [-] (86. L. Mencler [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
J. Ambrož [-] - M. Fendrych [-] (73. K. Kovalčík [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Večeřa [-] , M. Lukš [-] , R. Baláž [-] , P. Mitáš [-] , V. Kopecký [-] , L. Hofman [-] , O. Chocholáč [-] (61. J. Bílek [-] ) , J. Čermák [-]

ŽK: 31. M. Navrátil , 86. J. Jelínek .
Hráči zápasu: J. Laub - J. Ambrož .
Místo: Osová Bítýška. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULA Nikola - ROTKOVSKÝ Petr, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.