3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka konečně doma zvítězila


Branky


0

Až ve třetím domácím zápase této sezóny Svratka konečně zabrala a připsala si první vítězství v tomto ročníku Okresního přeboru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka vstoupila do zápasu rychlým gólem

Svratka po třech prohrách v řadě chtěla v tomto zápase konečně bodovat. Za velkého vedra vstoupili lépe do utkání domácí hráči a již ve 4. minutě se ujali vedení. Po centru Petra Kulíka se míč dostal k Janu Pechovi, který otevřel účet zápasu. Domácí byli v dalším průběhu prvního poločasu jasně lepší, ale neproměňovali spoustu šancí. Dvakrát šli dokonce sami na brankáře Jaroslava Hršela, ale ten je vždy vychytal. Nakonec se na konci první půle mohli radovat hosté. Lukáš Broža ale nedokázal balón dostat z výhodné pozice za záda brankáře Sáblíka. Do kabin tak odcházela spokojena domácí Svratka.

Svratka vítězství pojistila dvěma góly

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Ve 48. minutě střelu Kulíka dorazil z úhlu do opuštěné branky Zdeněk Kalina 2:0. V dalším průběhu utkání domácí svého soupeře sevřeli na jeho polovině a nepouštěli ho za půlku. Územní převahu tak využil až v 74. minutě po krásné individuální akci Pavel Makovský. Ten přešel přes tři protihráče a zakončil střelou podél brankáře Hršela. Zbytek zápasu byl vyhrocenější a v samém závěru hosté kosmeticky upravili skóre zápasu. Po rohovém kopu se míč odrazil do skrumáže, kde se nejlépe orientoval Mencler a uzavřel skóre zápasu na 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Petr Moučka, trenér Svratky: Celý zápas jsme byli jasně lepší, ale neproměnili jsme spoustu příležitostí.

SK Osová Bítýška
Petr Koláčný, trenér O. Bítýšky: Gratuluji domácím ke třem bodům, o které se velkou měrou zasloužil hlavní rozhodčí. Více se k zápasu vyjadřovat nebudu.



Sestavy


SK Svratka
R. Sáblík [-] - J. Vítek [-] , T. Jambor [-] , P. Boguaj [-] , J. Pech [-] - P. Makovský [-] (88. M. Musil [-] ) , P. Moučka [-] (63. M. Gregor [-] ) , M. Moučka [-] , Z. Kalina [-] (90. J. Řádek [-] ) - D. Mayer [-] (79. J. Mayer [-] ) , P. Kulík [-] (84. R. Malovič [-] ) -

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - M. Zeman [-] (77. M. Volf [-] ) , T. Karmazín [-] , M. Navrátil [-] , M. Hála [-] - V. Bednář [-] (56. L. Bárta [-] ) , J. Jelínek [-] , O. Liška [-] , O. Zeman [-] - P. Jelínek [-] , L. Broža [-] -

ŽK: 21. M. Moučka , 51. P. Moučka , 63. J. Pech , 76. P. Kulík - 24. O. Liška , 37. J. Jelínek , 63. M. Navrátil , 72. L. Broža .
Hráči zápasu: M. Moučka - J. Jelínek .
Místo: Svratka. Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOŘÍNEK Jakub - ČECH Miloš, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.