2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír vydřel bod z Osové Bítýšky díky povedenému závěru utkání


Branky


62. M. Havlík , 64. L. Broža - 82. J. Rejda , 86. J. Rejda
0

Nováček z Víru v závěrečných osmi minutách dokázal v Osové Bítýšce vyronat dvoubrankovou ztrátu a odvezl si bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

V pátém kole Okresního přeboru na sebe narazily celky Osové Bítýšky a nováček soutěže Vír. Oba celky se nacházely s úplně stejnou bilancí dvou výher a dvou proher ve středu tabulky. Domácí byli v tomto zápase jasným favoritem. Oba své domácí zápasy dokázali fotbalisté Osové Bítýšky vyhrát. Domácí vstoupili do utkání se čtyřmi změnami v sestavě, jen na lavičce zůstali útočníci Lukáš Broža a Pavel Jelínek. Osová Bitýška začala s velkým nasazením a během prvních dvaceti minut si vytvořila čtyři stoprocentní gólové šance, jenže dvakrát Ondřej  Liška, Jan Pohl a Ondřej Zeman zcela selhali v koncovce a netrefili ani prázdnou bránu. Prakticky celý první poločas se po většinu hrací doby odehrával na polovině hostí. Za celý poločas si domácí vypracovali snad sedm brankových příležitostí. Hosté měli pouze jednu střelu na bránu. Do kabin tedy odcházely mnohem spokojenější hosté.

Jakub Rejda dvěma góly vyrovnal

Prvních deset minut druhé půle bylo ze strany domácích rozpačitých, ale od 55. minuty si opět vytvořili tlak a přišli i gólové šance, které v 62. a 64. minutě přetavili v branky Marek Havlík a Lukáš Broža. Další branky visely ve vzduchu po obrovských šancích Pavla Jelínka, Ondřeje Lišky a Lukáše Brože, ale bohužel žádná se neujala. Když už se zdálo, že si domácí připíší další výhru, zcela netakticky v posledních osmi minutách vyrobili dvě neuvěřitelné hrubice, které hostující hráč Jakub Rejda potrestal. Ještě v 90.minutě měl na hlavě gól Lukáš Broža, ale hostujícího brankáře Jaroslava Skoumala nepřekonal. Obě mužstva si připsala po bodu a v tabulce zůstala ve vyrovnaném středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný, trenér O. Bítýšky: Jelikož jsme dnes nevyužili mraky šancí a v závěru totálně zklamali po taktické stránce, tak jsme ztratili 2 body.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř, vedoucí mužstva Víru: "V prvním poločase měli domácí ze hry lehce navrch. Na začátku druhého poločasu se nám nepodařilo proměnit ani jeden ze tří samostatných úniků. A tak soupeř trestal dvěma brankami v rozmezí dvou minut, což s mužstvem poměrně otřáslo. Vše nasvědčovalo tomu, že si domácí výsledek zkušeně pohlídají. Závěrečnou desetiminutovku však neunesli a my dvěma brankami Jakuba Rejdy vyrovnali."



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - M. Navrátil [-] , M. Hála [-] (46. L. Broža [-] ) , T. Karmazín [-] - O. Zeman [-] , O. Liška [-] , J. Jelínek [-] (80. M. Dvořák [-] ) - - J. Laub [-] , A. Trojan [-] , M. Havlík [-] (78. P. Jelínek [-] ) , J. Pohl [-]

Jiskra Vír
J. Skoumal [-] - M. Matuška [-] , L. Viktorin [-] , I. Kadlec [-] (64. J. Preisler [-] ) - D. Lahodný [-] , V. Skoumal [-] - J. Smolík [-] (71. R. Škrabal [-] ) , T. Piskač [-] - J. Dufek [-] , J. Rejda [-] , O. Rychlý [-] (66. K. Řehoř [-] )

ŽK: 72. J. Laub - 64. V. Skoumal .
Hráči zápasu: M. Navrátil - J. Rejda .
Místo: Osová Bítýška. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŽILKA Jan - JUDA Jaroslav, SVOBODA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.