3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka udolala Bohdalov gólem v závěru


Branky


0

Domácí fotbalisté konečně zabrali a před vlasními diváky si připsali velice důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli viděli diváci po brance na každé straně

Domácí fotbalisté Svratky nastupovali v domácím prostředí ke čtvrtému zápasu a v prozatimním průběhu soutěže doma jen jednou vyhráli. Hostům z Bohdalova se naopak daří před vlastními diváky, kde jsou stoprocentní. Na hřištích soupeřů se jim povedl vydolovat zatím jediný bod za remízu v Rozsochách. Zápas začal vzájemným oťukáváním a kralovaly v něm zabezpečené obrany. Prvním týmem, který se osmělil, byla domácí Svratka. Ve 20. minutě se po krásném samostatném úniku Tomáše Vítka radovali domácí - 1:0. Svratka se z vedeni ale dlouho neradovala. Ve 23. minutě vyrovnal hlavou po rohovém kopu Zdeněk Novotný. Byli to nakonec hosté, kteří se na konci prvního poločasu mohli dostat do vedení. Své umění tak musel předvést při šanci hostí domácí brankář Rudolf Sáblík.

 

 

V 86. minutě rozhodl Petr Kulík

Začátek druhého poločasu probíhal v režii hostů z Bohdalova. Ti se dostávali čím dál více před svrateckou svatyni. Z jejich tlaku přišly i tři velké šance, ale skóre se i díky výborným zákrokům Sáblíka neměnilo. Potvrdilo se tedy otřepané pravidlo, nedáš, dostaneš. Po rychlém brejku domácích se prosadil opět v 63. minutě po druhé v zápase Tomáš Vítek. Hosté stejně jako v prvním poločase dokázali rychle odpovědět. V 71. minutě po pěkné akci  vyrovnal po individualním průniku Aleš Neuman. Když už se zdálo, že si oba celky rozdělí po bodu, přišly závěrečné minuty a v něm rozuzlení celého zápasu.V brance, ve které měl opět prsty nejlepší hráč zápasu Tomáš Vítek, rozhodl o vítězství Svratky v 86. minutě Petr Kulík.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Petr Voldán, vedoucí mužstva Svratky: Důležité vítězství po bojovném výkonu. V průběhu zápasu nás podržel brankář Sáblík. Výborný výkon podal Tomáš Vítek, který byl u všech našich branek.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal, trenér Bohdalova: Do utkání jsme šli s cílem získat tři body. 70 min jsme kontrolovali hru, ale ze sedmi gólových příležitostí jsme proměnili pouze dvě. Soupeř nás vyškolil v produktivitě, když ze čtyř šancí proměnil tři a navíc z přímého kopu nastřelil břevno. Utkání by spíš slušela remíza, ale štěstí se přiklonilo k domácím.



Sestavy


SK Svratka
R. Sáblík [-] - P. Boguaj [-] , J. Pech [-] (54. M. Musil [-] ) , J. Vítek [-] , T. Jambor [-] (86. R. Malovič [-] ) - M. Moučka [-] , P. Makovský [-] (90. J. Mayer [-] ) , P. Moučka [-] (76. M. Gregor [-] ) , T. Vítek [-] - P. Kulík [-] , Z. Kalina [-] (82. J. Řádek [-] )

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - J. Wasserbauer [-] (66. L. Hanych [-] ) , R. Henzl [-] , J. Šimek [-] (76. L. Novotný [-] ) , T. Doležal [-] , P. Jaroš [-] , A. Neuman [-] , T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , Z. Novotný [-] , V. Pokorný [-] (46. O. Chalupa [-] )

ŽK: 13. J. Vítek , 66. M. Moučka , 88. P. Kulík - 87. O. Chalupa , 88. P. Jaroš .
Hráči zápasu: R. Sáblík , T. Vítek .
Místo: Svratka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - LANDSMAN David, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.