L. Jůda 38.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves přežila pokutový kop a připsala si tři body


Branky


38. L. Jůda
0

Nová Ves B potvrdila dobrou formu a před vlastními diváky opět vyhrála. Tentokrát si prohru odvezla Osová Bítýška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Jůdy rozhodla utkání

Nová Ves B šla do zápasu s Osovou Bítýškou v roli mírného favorita. Domácí v posledním domácím utkání totiž porazili vysoko Bory 3:0. Do zápasu dvou týmů ze středu tabulky vkročili lépe hosté, ale hostující útočník tváří v tvář domácímu brankáři Čížkovi neuspěl. Ve dvacáté minutě zahrozili i domácí, ale duo Bureš, Jůda naložilo se svou stoprocentní šancí hanebně. Vítězného gólu dosáhli domácí ve 38. minutě, když po nádherné přihrávce Standy Kubíka mezi obránce, již Lukáš Jůda nezaváhal. Obrovskou příležitost měli v závěru poločasu i hosté, ale forvard Osové Bitýšky trefil jen nohy vyběhnuvšího domácího gólmana. Do šaten se proto odcházelo za jednogólového vedení domácích.

Hosté zahodili penaltu

Druhý poločas začal šancí hostů, v níž trestný kop s šestnácti metrů parádně vychytal výborný Čížek. Další pasáž utkání patřila domácím, ale své sólové úniky dobře nezakončil Václav Novotný a ani na dvakrát střílející Lukáš Jůda. Když své dvě obrovské šance nevyužil ani s deseti metrů střílející domácí kapitán Václav Bureš, dostali se k závěrečnému tlaku hosté. V 77. minutě přišla ta největší šance na vyrovnání, když po střetu s brankářem nařídil hlavní arbitr pokutový kop. K němu se postavil špílmachr Osové Bitýšky Honza Pohl, ale branku Čížka netrefil. Těsně před koncem chtěl své zaváhání Pohl odčinit, ale proti byl opět nejlepší hráč utkání domácí brankář Tomáš Čížek, který ho vychytal. Důležitou výhrou se tak domácí rezerva Nové Vsi posunula do bodově nabitého středu tabulky.                                                                                                                



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík, trenér N. Vsi B: Jsem rád za tři body, ale mohlo to být bez nervů. Kdyby jsme mezi 55. až 70. minutou proměnili pět vyložených šancí, nemuseli jsme se strachovat o výsledek.

SK Osová Bítýška
Petr Koláčný, trenér O. Bítýšky: Dnes jsme mohli uhrát alespoň bod, ale zahodili jsme i tu největší šanci v zápase, kterou byla penalta.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - F. Šandera [-] , M. Dědič [-] , M. Klement [-] - J. Skalník [-] (79. M. Kuchta [-] ) , V. Beneš [-] , S. Kubík [-] , V. Bureš [-] , T. Nečas [-] - V. Novotný [-] (90. D. Nejedlý [-] ) , L. Jůda [-] (88. F. Šimek [-] ) -

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - T. Karmazín [-] , M. Hála [-] (69. P. Večeřa [-] ) , M. Zeman [-] (69. L. Bárta [-] ) - J. Jelínek [-] , O. Liška [-] - P. Jelínek [-] (73. M. Drápela [-] ) , L. Broža [-] - J. Laub [-] , A. Trojan [-] , J. Pohl [-]

ŽK: 76. T. Čížek , 83. S. Kubík - 23. P. Jelínek , 57. J. Jelínek .
Hráči zápasu: T. Čížek .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 63. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - HOŘÍNEK Tomáš, TOMANDLOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.