3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osová Bítýška rozhodla ve druhém poločase


Branky


0

Osová Bítýška si poradila s Bory a poskočila v tabulce na páté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Utkání začalo s patnáctiminutovým zpožděním, jelikož se nedostavil hlavní rozhodčí a utkání po dohodě odřídil pomezní rozhodčí Lhotský.

Do prestižního zápasu lépe vstoupili hosté, s podporou větru v zádech si v prvních deseti minutách vytvořili územní převahu, avšak bez nějaké vyložené šance. Tu naopak dokázali v 15. minutě využít domácí po rychlém protiútoku, když brankáře Pokorného nekompromisně prostřelil kanonýr domácích Broža. V 28. minutě hosté využili větrnou podporu a po dlouhém výkopu Pokorného, domácí brankář Hršel s velkou námahou vyrazil balón na břevno, od něj se míč vrátil zpět do pole na malé vápno a dobíhající borský útočník Chalupa už neměl problém dopravit míč do brány. I když domácí obdrželi gól, tak do konce první půle měli více ze hry a vypracovali si několik slibných šancí, které však skončily mimo bránu, nebo je zneškodnil výborně chytající brankář Pokorný. Hostům dělala velké problémy levá strana domácích, jmenovitě Liška a Jelínek Pavel.

Jelínci rozhodli o výhře Bítýšky

V druhé půli chtěly oba týmy strhnout vedení na svoji stranu, akce se střídaly na obě strany. Mančafty si vytvářely příležitosti i po častých chybách soupeře, avšak oba gólmani byli na svých místech. Rozuzlení vypjatého utkání přinesla 75. minuta; po dlouhém autu domácího Navrátila v hostujícím vápně vznikl velký závar, míč se odrazil zpět před bránu, kde parádní ranou k tyči přímo z "voleje" Honza Jelínek nedal Pokornému šanci. Domácí potvrdili výhru dvě minuty před koncem, kdy se po dobře zahraném přímém volném kopu nemýlil Jelínek Pavel.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný, trenér Osové Bítýšky: "V hodně vypjatém a vyhecovaném utkání proti silnému soupeři jsme měli větší touhu po vítězství a dokázali tentokrát proměnit svoje šance"

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal, trenér Borů: Po vyrovnaném prvním poločase jsme neproměnili svoje šance a domácí tečovanými střelami po standartních situacích rozhodli zápas pro sebe.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - T. Karmazín [-] - J. Jelínek [-] , O. Liška [-] - L. Broža [-] (88. M. Zeman [-] ) , P. Jelínek [-] - J. Laub [-] , A. Trojan [-] , M. Drápela [-] (87. P. Večeřa [-] ) , M. Navrátil [-] , J. Pohl [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - M. Vávra [-] , P. Beneš [-] (55. J. Pol [-] ) , V. Chalupa [-] , A. Novotný [-] , M. Ochrana [-] , V. Burian [-] , J. Dvořák [-] , M. Špaček [-] , T. Brodský [-] , J. Netolický [-]

ŽK: 65. J. Laub - 78. V. Burian .
Hráči zápasu: J. Jelínek - M. Pokorný .
Místo: Osová Bítýška. Počet diváků: 80. Rozhodčí: LHOTSKÝ Filip - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.