Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice se po domácí výhře posunula na druhé místo v tabulce


Branky


0

Rezerva Nové Vsi prohrála i třetí zápas na hřišti soupeře. Nedvědice se výhrou posunula na druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedvědice třikrát udeřila

Mužstvo Nedvědice po minulém nerváku ve Víru chtělo rozhodnout zápas co nejrychleji a také se jí to podařilo. Už ve druhé minutě se míč dostal na křídlo k  Zdenku Prudkému, který se zbavil obránce, odcentroval před branku, kde nešťasně zasáhl do míče směrem k brance. Brankář Čížek stačil míč vyrazit, situaci sledoval Petr Havíř a míč uklidil do brány. Hned v zápětí udělal kiks domácí brankář Dinga, ale utočník hostů nabídnutou šanci nevyužil, když netrefil prázdnou bránu domácích. Nedvědice opět zabrala a v 11. minutě naservíroval míč do ulice Petr Havíř Jakubovi Douškovi, který samostatný unik zakončil chladnokrevně a zvýšil na 2-0. Domácí si dále vytvářeli gólové šance a hosté díky svému brankáři neutrpěli v první půlce debakl. Před koncem poločasu Nedvědice ještě jednou udeřila a v 39. minutě po ose Prudký, Doušek, se dostal do samosatného uniku Petr Havíř, míč vystřelil na zadní tyčku a brankář hostí neměl šanci. Poločasový vysledek 3-0 vypadal na snadnou výhru domácích .

Zápas se dohrával v režii domácích

Do druhé půlky nastoupili domácí laxně, hostující tým převzal iniciativu a v 59. minutě vstřelil branku trvdou střelou na přední týčku Kuchta. Hráči Nedvědice , prostřídali a znovu se ujali aktivity v zápase. V 64. minutě jak předpověděl tiper kola, vstřelil hlavou branku nejlepší hráč Nedvědice Zdenek Prudký, po nacvičeném autu od Radka Krejčího. Poté se zápas za stavu 4:1 už jenom dohrával, domácí si vytvořili několik dalších gólových přiležitostí, ale brankář Nové Vsi  Čížek, byl proti a vytasil několik fantastických zákroků. 



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Milan Neugebauer, trenér Nedvědice: Dnes jsme konečně využili brankových příležitostí, hned ze začátku zápasu a připsali si zasloužené vítěství. Obě mužstva se snažila hrát fotbal, takže se na to dalo i dívat , dle fanoušků.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík, trenér N.Vsi B: Domácí vyhráli zaslouženě. My jsme odehráli slušně jen druhý poločas.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - J. Doušek [-] , V. Štefka [-] , M. Řehůřek [-] (55. J. Čermák [-] ) , D. Mareš [-] , P. Havíř [-] , R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] (47. T. Hovorka [-] ) , R. Šikula [-] (74. V. Šikula [-] ) , M. Darkwah [-] (68. D. Houdek [-] ) , Z. Prudký [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - D. Nejedlý [-] (7. M. Kuchta [-] ) , F. Šandera [-] , J. Šandera [-] , M. Klement [-] (74. M. Babjačok [-] ) - J. Skalník [-] , T. Nečas [-] , S. Kubík [-] , V. Bureš [-] - V. Beneš [-] , V. Novotný [-]

Hráči zápasu: Z. Prudký .
Místo: Nedvědice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - MAREŠ Ondřej (N), HUTAŘ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.