4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka nadělila Věchnovu čtyři branky


Branky


6. Z. Kalina , 40. P. Kulík , 43. J. Vítek , 81. J. Pech (p.) - 51. O. Ostrýž
0

Svratka se po důležité výhře 4:1 nad Věchnovem dostala blíže k vyrovnanému středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbranková smršť Svratky v prvním poločase

Do zápasu osmého kola Okresního přeboru nastupovala Svratka proti nováčku soutěže z Věchnova v roli favorita. Od posledního domácího zápasu, kdy Svratka zdolala Bohdalov, domácí zaváhali v Bobrové, kde podlehli o deseti hrajícímu soupeři. Domácí měli tedy před 80 diváky co napravovat. Vstup do zápasu jim vyšel na jedničku a v 6. minutě otevřel skóre zápasu Zdeněk Kalina. Ten se po pěkné akci objevil sám před brankářem Davidem Starým a neomylně zakončil. Po obdržené brance byli domácí více v držení míče a Věchnov do ničeho nepouštěli. Vše důležité se odehrálo v poslední pětiminutovce prvního poločasu. Nejprve ve 40. minutě po atakování domácích hráčů, udělala věchnovská obrana chybu, kterou potrestal Petr Kulík a přehodil brankáře Starého 2:0. Dvě minuty před koncem poločasu vystřelil Kulík a Jan Vítek pohodlně doklepl míč do sítě potřetí. Domácí fanoušci proto mohli odměnit své hráče při odchodu do kabin za výkon v prvním poločase potleskem.

Utkání se již jen dohrávalo

Druhý poločas začali domácí pod pocitem tříbrankového náskoku vlažně. Hosté byli častěji v držení míče. V 51. minutě po chybě domácí obrany postupoval sám na Sáblíka Ostrýž a zkušeně svoji akci zakončil a snížil stav utkání na 3:1. Dalších dvacet minut hry byli dále více v držení míče hosté, ale k ohrožení branky Sáblíka se nedostávali. Úplné rozhodnutí přišlo v 81. minutě, kdy rozhodčí Ždánský odpískal pokutový kop za ruku hráče Věchnova. K té se postavil nejlepší hráč zápasu Jan Pech a nedal brankáři Starému žádnou šanci. Domácí Svratka si tak připsala důležité tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Petr Voldán, vedoucí Svratky: Dnes jsme si připsali důležité a zasloužené vítězství.

TJ Věchnov
Jiří Jedlička, trenér Věchnova: O celém zápasu rozhodl první poločas, ve kterém jsme udělali spoustu chyb a hráli tragicky. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe, dokázali jsme snížit na 3:1, ale to bylo z naší strany vše.



Sestavy


SK Svratka
R. Sáblík [-] - P. Boguaj [-] , J. Vítek [-] , T. Jambor [-] , P. Moučka [-] (70. J. Řádek [-] ) - P. Makovský [-] , Z. Kalina [-] , J. Pech [-] , M. Moučka [-] - D. Mayer [-] (58. T. Vítek [-] ) , P. Kulík [-] (88. M. Musil [-] ) -

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Pokorný [-] , J. Bílek [-] , J. Vrbka [-] - V. Hulák [-] , R. Pivko [-] , T. Jelínek [-] , P. Soudek [-] - O. Ostrýž [-] , V. Kroupa [-] (80. T. Bukáček [-] ) , J. Smolík [-]

ŽK: 70. P. Boguaj , 72. T. Jambor - 44. J. Smolík , 68. J. Pokorný .
Hráči zápasu: J. Pech .
Místo: Svratka. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - DÍTĚ Radek, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.