Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová porazila vysoko rezervu Nové Vsi


Branky


0

V souboji dvou celků z dolní poloviny tabulky byla úspěšnější Bobrová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová otočila průběh prvního poločasu

V devátém kole Okresního přeboru na sebe narazily dva celky ze středu tabulky. Oba týmy měly před tímto vzájemným zápasem devět bodů. Vítězný tým se poté mohl ve vyrovnané tabulce až na místo šesté. Do utkání vstoupili hůře domácí. Vázla jim rozehrávka a hosté byli prvních dvacet minut lepším týmem. Ve 20. minutě po chybě domácímu obránci přeskočil míč nohu, za obráncem stojící Václav Novotný se zmocnil míče, po dobrém zpracování vystřelil a byl z toho vedoucí gól hostů 0:1. Poté se domácí hráči probudili a začali dominovat v utkání. Nejprve v 38. minutě vyrovnal Miloš Straka, který využil centr z boku, kdy zůstal ve vápně úplně volný a do protipohybu brankáře Tomáše Čížka vyrovnal. O tři minuty poté již domácí vedli. Daniel Roháček si naběhl na centr Křepely za obranu a jako předstoper si s poskytnutou šancí hravě poradil. Po sólu, kdy šel sám na brankáře Čížka, zakončil akci střelou na vzdálenější tyč 2:1. S tímto výsledkem také oba týmy odcházely do šaten na poločasovou přestávku.

Bobrová zvýšila vedení

Do druhého poločasu měli opět lepší nástup hosté. Ti dostávali domácí Bobrovou pod tlak. Postupem času se ale hra vyrovnávala a přišla 68. minuta a další změna skóre. Nejlepší hráč domácích Miroslav Mašek dostal míč do leva, přešel přes obránce do vápna a ač levák, zakončil pravačkou na vzdálenější tyč 3:1. Domácí si již svůj dvoubrankový náskok hlídali a v 85. minutě ještě přidali jednu branku. Jiří Svoboda dostal dlouhý míč za obranu, na hranici šestnáctky si obhodil obránce a nechytatelnou střelou k tyči upravil skóre na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Jaroslav Ptáček, trenér Bobrové: Zasloužená výhra domácích. Hra byla celkem vyrovnaná, ale domácí si vytvářeli šance a o proti hostům některé z části dokázali využít.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík, trenér N. Vsi B:



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - J. Stupka [-] , D. Roháček [-] (65. J. Svoboda [-] ) , M. Hájek [-] , J. Trnka [-] - M. Mašek [-] , T. Hrbek [-] , P. Dvořák [-] (88. P. Mikíšek [-] ) , V. Křepela [-] - M. Straka [-] , P. Ambrož [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - M. Dědič [-] , T. Nečas [-] , J. Šandera [-] , M. Klement [-] - J. Skalník [-] (75. M. Babjačok [-] ) , M. Kuchta [-] (50. V. Beneš [-] ) , S. Kubík [-] , V. Bureš [-] - L. Jůda [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 44. D. Roháček .
Hráči zápasu: T. Hrbek , M. Mašek .
Místo: Bobrová. Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - KADLEC Lukáš, PTÁČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.