3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves B jasně přehrála Věchnov


Branky


0

V důležitém utkání dvou celků ze spodních příček tabulky vyhrála rezerva Nové Vsi nad nováčkem z Věchnova 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrýž neproměnil pokutový kop

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté z Věchnova, ale z nepřesností v rozehrávce Nové Vsi na začátku zápasu nedokázali vytěžit víc než několik rohových kopů, s nimiž si domácí obrana dokázala snadno poradit. Do první vážnější gólové příležitosti se dostali domácí, ale své individuální šance nedokázal proměnit Michal Novotný ani Kuba Šandera, jelikož si míč před brankářem hostů Davidem Starým ukopli. Hosté kontrovali rychlou akcí po levé straně, ale ani věchnovský kanonýr Ondra Ostrýž domácího brankáře Čížka nepřekonal. První branku vstřelili domácí v 35. minutě, kdy po přesném centru z pravé strany zakončoval Viktor Beneš a sražený míč se dostal k Lukáši Judovi, který neměl žádný problém poklidit ho do odkryté branky. Hosté mohli okamžitě srovnat, ale nabídnutý pokutový kop za sražení hráče v šestnáctce Ostrýž neproměnil, díky skvělému zákroku Tomáše Čížka. Poločas tak vyhráli domácí 1:0

Domácí přidali další dvě branky

Hned na začátku druhého poločasu mohl srovnat opět Ondra Ostrýž, kterému po individuálním průniku přes půl hřiště vyrazil střelu špičkově chytající domácí brankář Čížek. Následující rohový kop byl poslední z vážnějších šancí hostí, ale ani z něho Ostrýž hlavou gólmana Čížka nepřekonal. Následovala pasáž, kdy domácí svou aktivní hrou získávali spoustu míčů a přecházeli do mírného tlaku. Ten vyústil v druhý gól, jenž po rohovém kopu, který si nešťastně srazil do vlastní branky gólman Starý, vstřelil v 63. minutě Petr Šandera. Poté se v obraně hostů otevírala okna, která domácí  družina využívala k přímému ohrožení  hostujícího brankáře. Jednu  z těchto nabídnutých šancí využil v 70. minutě Viktor Beneš, když po padesáti metrovém sprintu prostřelil brankáře Starého. Téměř totožnou situaci zanedlouho nevyžil Václav Novotný, kterého vychytal Starý. Poslední vážnější akci zápasu nedokázal proměnit Michal Novotný, který po pěkné akci středem hřiště a obejití obránce ztroskotal na nohách hostujícího gólmana. Od 80. minuty se zápas jen dohrával, a tak domácí zvítězili 3:0.                                                             



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík, trenér Nové Vsi B: Velice důležitá výhra vzhledem k postavení našeho mužstva v tabulce. Bylo by dobré hru i vítězství zopakovat v Hamrech a dovést první body z venku.

TJ Věchnov
Jiří Jedlička, trenér Věchnova: První poločas byl vyrovnaný. Domácí ale dokázali vstřelit vedoucí gól, na který jsme nedokázali odpovědět ani z pokutového kopu, když penaltu neproměnil Ondra Ostrýž. Druhý poločas nám vůbec nevyšel, hráli jsme hrozně a domácí nás zaslouženě potrestali.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - V. Bureš [-] (78. M. Klement [-] ) , J. Šandera [-] , F. Šandera [-] , M. Dědič [-] - P. Šandera [-] , M. Novotný [-] (70. T. Nečas [-] ) , S. Kubík [-] , V. Beneš [-] - V. Novotný [-] , L. Jůda [-] (83. M. Babjačok [-] )

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Bílek [-] , J. Vrbka [-] - T. Jelínek [-] , R. Pivko [-] , Z. Fryšonc [-] , P. Soudek [-] (70. T. Bukáček [-] ) - O. Ostrýž [-] , V. Kroupa [-] , J. Smolík [-] - P. Kučera [-]

ŽK: 31. V. Bureš , 59. M. Novotný - 41. P. Kučera , 84. J. Bílek , 88. R. Pivko .
Hráči zápasu: T. Čížek , S. Kubík - O. Ostrýž .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - SKRYJA Stanislav, STARÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.