Osová Bítýška jasně přehrála Bobrovou


Branky


45. J. Pohl , 60. L. Broža
0

V souboji dvou celků ze středu tabulky rozhodlo domácí prostředí. Osová Bítýška si poradila s Bobrovou 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Jan Pohl vstřelil branku do šatny

V utkání desátého kola Okresního přeboru na sebe narazila v tabulce devátá Osová Bítýška a šestá Bobrová. Bobrová se na pro ni výborné šesté místo v tabulce dostala sérií tří výher v posledních čtyřech utkáních. Osová Bítýška poslední dva zápasy naopak prohrála, měla proto co napravovat. V minulé sezóně se oba soupeři rozešli dvakrát nerozhodně. V Osové Bítýšce se hrálo 1:1, v Bobrové pak 3:3. Domácí vtrhli do utkání aktivně a hned od začátku svého soupeře jasně přehrávali. Naopak Bobrová se prezentovala v Bítýšce antifotbalem plným faulů, poleháváním a zdržováním hry. První gól utkání padl minutu před koncem prvního poločasu, po rohovém kopu zahrávaným Večeřou. Domácí exekutor našel v pokutovém území nejlépe zorientujícího se Pohla, který přesným umístěním otevřel skóre zápasu. Do šaten tak šli se zaslouženým jednogólovým náskokem spokojenější domácí.

Gólovou pojistku přidal Lukáš Broža

Druhá půle probíhala ve stejném duchu jako ta první, kdy Bítýška hosty k ničemu nepustila a naopak sama si vytvářela zajímavé brankové příležitosti. Definitivní gólovou pojistku přidal Broža, kterého po skvělé individuální akci uvolnil Pohl. Hosté z Bobrové se nakonec za celý zápas zmohli snad na jednu střelu, a tak není divu, že odjeli z Bítýšky s prázdnou. Domácí se po výhře dostali po tomto zápase v tabulce před svého dnešního soupeře na místo sedmé. Bobrová se propadla ve vyrovnané tabulce na místo osmé. Od třináctého místa má Bobrová, ale náskok pouhých tří bodů a příští kolo bude svoje umístění hájit v souboji se čtvrtou Nedvědicí.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný, trenér Osové Bítýšky: „Celý zápas jsme byli jasně lepší a soupeře k ničemu nepustili, Bobrová mě zklamala předvedenou hrou, která vypadala jako z minulého století. Zaslouženě jsme si připsali 3 body za vítězství“

TJ Sokol Bobrová
Jaroslav Ptáček, trenér Bobrové: Chyběl nám kapitán Dvořák plus pět dalších hráčů, kteří nemohli nastoupit. Byl to asi náš nejhorší výkon v podzimní sezóně. Domácí vyhráli zaslouženě, kdy oba góly padly po našich dvou hrubých chybách. Jinak domácí hráli jen po šestnáctku a do dalších šancí se moc nedostávali. Vyzdvihl bych výkon rozhodčího Hromádky, který pískal velice dobře až na kriminální zákrok Broži na Jaroslava Trnku, který ač nechtěným faulem měl dostal jinou než žlutou kartu. Trnka poté musel vynuceně střídat.



Místo: Osová Bítýška. Počet diváků: 40. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - ŽANDA Milan, KADLEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.