2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov dokázal vydolovat bod


Branky


0

V utkání prohrávali domácí hráči Věchnova s Osovou Bítýškou již 0:2, aby zápas nakonec dovedli do zaslouženého remízového stavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bítýška šla do vedení

V jedenáctém kole Okresního přeboru přivítal nováček soutěže Věchnov na svém hřišti Osovou Bítýšku. Domácí, kteří se nacházeli na dvanáctém místě tabulky, potřebovali z tohoto utkání bodovat. Hosté, kteří byli přesně v polovině tabulky, byli v trochu lepší pozici. Začátek poločasu byl vyrovnaný. Domácí i hosté si vytvářeli šance, které ale nikdo nedokázal pořádně zakončit. Asi po dvaceti minutách hry se hosté dostávali do převahy a díky dlouhému autu se dostali do vedení. Autorem branky byl Jan Pohl - 0:1. Po inkasovaném gólu se domácí nedokázali dostat do tempa a dělali spousta chyb. Hosté bez problémů udrželi vedení a do šaten se odcházelo za stavu 1:0 pro Bitýšku.

Věchnov vyrovnal dvougólovou ztrátu

Druhý poločas začal tlakem domácích, který paradoxně využili hosté, kteří čekali na brejky a po chybě v rozehrávce dokázali zvýšit vedení Pavlem Jelínkem na - 0:2. Už to vypadalo, že na Věchnov padne deka a se zápasem nedokáže nic dělat. Ovšem byl to Věchnov, který se dokázal zmátořit, začal se dostávat do tlaku. Snížení stavu se dočkali domácí po krásně kopnutém rohu, který zahrával Petr Soudek a hlavou ho uklidil Radek Pivko - 1:2. Gól věchnovské nakopl a ti se začali opět tlačit před hostující branku. O vyrovnání se nakonec postaral v 74. minutě  Josef Pokorný, který svým důrazem dotlačil míč do branky - 2:2. Tento výsledek vydržel do konce, i přes snahu hostů, kteří se s výsledkem nechtěli smířit. Věchnov ale dokázal jejich dlouhé auty na vysoké útočníky ubránit a body se dělily.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
Jiří Jedlička, trenér: Zasloužená dělba bodů. Hosté byli lepší v prvním poločase a my zase v druhém.

SK Osová Bítýška
Petr Koláčný, trenér: "Dnes jsme hloupě ztratili dva body. Hosté z našich dvou chyb vytěžili dva góly, které jim nakonec stačily k remíze. My jsme měli mnoho šancí, ale neproměňovali jsme je. Pokud jde útočník sám dvakrát na brankáře a netrefí ani bránu, tak se dá těžko pomýšlet vítězství."



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Vrbka [-] , J. Bílek [-] - P. Soudek [-] , R. Pivko [-] - O. Ostrýž [-] , V. Kroupa [-] (70. J. Pokorný [-] ) , J. Smolík [-] - P. Kučera [-] (36. T. Jelínek [-] ) , P. Malý [-] , J. Pokorný [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - J. Pohl [-] , T. Karmazín [-] , M. Hála [-] - J. Jelínek [-] - P. Jelínek [-] - O. Liška [-] (72. T. Malý [-] ) , J. Laub [-] (88. P. Habán [-] ) , A. Trojan [-] , M. Navrátil [-] , L. Broža [-]

ŽK: 85. J. Pokorný - 3. T. Karmazín , 63. L. Broža .
Místo: Věchnov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - LHOTSKÝ Filip, POKORNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.