Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice pod Hostýnem si doma smlsla na Slušovicích


6

Bystřice pod Hostýnem stále bojuje o udržení Krajského přeboru. V minulém kole přišla o body ve Štítné nad Vláří až v samotném závěru. V první půli souboje se Slušovicemi se urodila remíza. Ve druhém dějství domácí zabrali a nastříleli hostím tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka na každé straně

Roman Ondroušek, trenér a předseda Bystřice pod Hostýnem: „Důležité vítězství. Začali jsme dobře, rychle vedli. Kluci byli aktivní, plnili předzápasové úkoly, ovšem zahodili jsme další šance, brejky. Naopak Slušovice z první střely na branku srovnaly. Když se nám chvíli po přestávce zranil Brazilec Costa, do hry se dostal 53letý veterán Marek Hošťálek, který i přes svůj věk dokázal oživit hru a po faulu na něj jsme ze standardky vsítili vítěznou trefu. Letos jsme snad už čtyřikrát ztratili vítězství, naštěstí kluci dál bojovali a vedení navýšili. Slušovice potvrdili, že mají mladý kvalitní tým, my ale získali tolik potřebné body a snad jsme se odrazili od sestupových vod.“

Domácí vstřelili tři branky

Jan Večeřa, trenér Slušovic: Fotbal, který předvádíme na konci krajské soutěže neodpovídá její kvalitě. Bohužel ani střídáním si nemůžeme pomoct, protože na lavičce sedí 2 dorostenci, kteří odehráli jeden celý zápas už dopoledne. Bystřice šla do vedení už v 6. minutě po našem špatném odkopu a nedůrazu ve vápně se prosadil Costa. Tentýž hráč mohl navýšit vedení Bystřice, ale svůj samostatný nájezd neproměnil. Nám se podařilo vyrovnat střelou z vápna Maliňákem. Hned na začátku 2. poločasu jsme opět obdrželi branku, kdy se domácí hráč, který nebyl nikým atakovaný, prosadil hlavou. Hned za minutu udělal domácí brankář obrovskou chybu, ale Klečka nastřelil pouze břevno. Pak nás domácí potrestali ještě dvakrát z breaku a zápas v pohodě dovedli do vítězného konce.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
A. Kvapil [-] - S. Zámorský [-] , L. Juhas [-] , . Duarte [-] (46. M. Hošťálek [-] ) , P. Votava [-] , D. Paták [-] , O. Augustin [-] , D. Ondroušek [-] , J. Ligač [-] , M. Ulrych [-] (73. D. Dvořáček [-] ) , J. Salátek [-] (87. K. Gál [-] )

FC Slušovice
M. Kučera [-] - M. Marek [-] , A. Smilek [-] , V. Maliňák [-] , P. Divoka [-] , P. Kvasnica [-] (65. V. Trunkát [-] ) , M. Poslušný [-] , O. Otepka [-] , L. Klečka [-] , R. Tkadlec [-] , J. Janků [-] (79. S. Pastrňák [-] )

ŽK: 77. J. Salátek .
Hráči zápasu: P. Votava , D. Ondroušek - M. Poslušný .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - SMÝKAL Miroslav, PAVLICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Karel Filák
Tip experta: remíza

Zápas skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích