Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry vyhrály o čtyři branky


Branky


0

Domácí Kladiváři se dostávají do své pohody a druhý zápas v řadě vyhráli. Tentokrát si s chutí zastříleli proti rezervě Nové Vsi. Jejich odpor zlomily čtyřmi góly ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry nedaly v první půlce penaltu

V jedenáctém kole Okresního přeboru přivítaly v zápase  Hamry soupeře z Nové Vsi. Hamry byly v tabulce šestý, o tři příčky před svým dnešním soupeřem. Nové Vsi se navíc více daří před vlastními diváky, v zápasech na hřištích soupeřů nezískali hosté ještě ani bod a všechny zápasy prohráli. Kladiváři chtěli po delší době vyhrát i na domácím hřišti a šli si za tím od první minuty. Krátce po rozehrávce na dlouhý balón nedosáhl Dominik Havlík, ale gólman hostí trefil přímo jeho, a tak Dominik Havlík pohodlně skóroval do prázdné branky – 1:0. Hosté ovšem chtěli rychle odpovědět, a tak zanedlouho přišlo vyrovnání, kdy po centru z boku uklidil míč do sítě Viktor Beneš 1:1. Následně začaly být aktivnější opět Hamry, ale Vojtěch Zedníček své skoro tutové šance neproměnil. Několika akcemi se také ukázali hosté, ale výborně chytající Tomáš Pinkava jim radost neudělal. Před koncem poločasu po faulu na Kamila Suského byla nařízena penalta a postavil se k ní Pavel Novotný, který však netrefil ani bránu, a tak se šlo do kabin s nerozhodným stavem.

Hamry ve druhé půli koncertovaly

V druhé půli už zcela přebrali roli domácí. Nejprve se prosadil po dlouhém autu hlavou Vojtěch Zedníček – 2:1. Po dalším faulu ve vápně na Adama Šabarta odpískal rozhodčí Juda druhou penaltu v zápase. Balón si položil na penaltový puntík Kamil Suský a konečně bezpečně proměnil – 3:1. O chvíli později mohl zvýšit Vojtěch Zedníček, který po přesném centru Dominika Havlíka trefil pouze břevno. Nová Ves pár střel také vyslala, ale dnes bezchybný Pinkava svůj tým podržel. Pak přišel na hřiště žolík kladivářů Petr Danko a nejprve tečí po závaru ve vápně zvýšil už na - 4:1 a následně po rychlé akci chladnokrevně završil na konečných - 5:1 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Pavel Novotný, kapitán: Dnes jsme začali od začátku aktivně a snažili se hrát kombinačně. Konečně jsme také využili šance, i když gólů mohlo být i víc. Hra vypadala dobře a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík, trenér: Škoda, že po vyrovnaném prvním poločase,neudržíme krok se soupeřem i v druhém.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - A. Šabart [-] (60. I. Sojma [-] ) , K. Suský [-] , J. Zábranský [-] , P. Vašek [-] - J. Miklík [-] (75. P. Neubauer [-] ) , R. Kasal [-] , J. Zeman [-] , P. Novotný [-] (70. P. Danko [-] ) - V. Zedníček [-] , D. Havlík [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - M. Dědič [-] , F. Šandera [-] , J. Šandera [-] , T. Nečas [-] - J. Skalník [-] , V. Beneš [-] , S. Kubík [-] (65. M. Babjačok [-] ) , V. Bureš [-] - L. Jůda [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 14. R. Kasal , 35. J. Zeman - 57. V. Beneš .
Hráči zápasu: T. Pinkava , P. Danko .
Místo: Hamry nad Sázvou. Počet diváků: 69. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, KADLEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.