4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Valašská Polanka si doma smlsla na Bystřici pod Hostýnem


Branky


6

Domácí tým bojuje o záchranu v soutěži a potřebuje každý bod. Tentokrát mu stál v cestě tým z Bystřice pod Hostýnem. Domácí po první půli vedli již o dvě branky. Také dvě trefy přidali domácí i po půli a dvě stovky příznivců odcházelo po dlouhé době domů hodně spokojených.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Z webu TJ Sokol Valašská Polanka:

 

Polančané nastoupili na domácí půdě aktivně, již v 1. minutě vybojoval trestný kop Kovalčík a Baran mířil přesně, ovšem pohotový zákrok předvedl brankář Kvapil. Ve 4. minutě pálil z pravé strany Tomšů, Kvapil vyrazil. Odměna za úvodní aktivitu se pro domácí tým dostavila v 5. minutě, balón si zpracoval David Ondra a z úctyhodné vzdálenosti trefil přesně - 1:0. Skóre mohl navýšit zanedlouho znovu Tomšů, když jej do samostatného úniku dostal Baran, ale Kvapil včas četl hru. Hosté se ozvali až ve 30. minutě, když domácí obranu potrápil Křivánek, ale branku Polanky netrefil. Křivánka to mohlo přeci jen mrzet, protože z protiútoku se ke střele dostal domácí kapitán Filip Maček, nejprve jeho střelu Kvapil zachytil, ale míč neudržel ve své moci a napodruhé už polanský záložník slavil. Filip Maček byl i u dalších slibných šancí svého týmu před koncem první půle, nejprve hlavičkoval do protipohybu Kvapila těsně mimo a následně připravil šanci pro Kovalčíka, ale jeho úmysly vystihl pozorný Kvapil. Po první půli tak domácí drželi dvoubrankový náskok. 

 

 

 

Domácí přidali další branky

Obraz hry se příliš neměnil ani po výměně stran. Domácí pokračovali v aktivním výkonu a tvořili si další slibné příležitosti. Již ve 48. minutě navyšoval na rozdíl tří branek Šimon Kovalčík, když tentokrát jeho individuální akce již měla gólovou tečku. Kovalčík mohl přidat i druhou trefu, ale tentokrát ve slibné pozici branku přestřelil. Křívánek se následně podruhé v utkání dostal do souboje s brankářem domácích, snažil se jej přelobovat, ale znovu nebyl přesný. Následně Polančané udeřili počtvrté. Martin Štrbík našel na brankové čáře Barana a ten nabídkou svého spoluhráče nepohrdl. Domácí mohli ještě vedení navýšit, ale Daněk po přihrávce Kovalčíka nebyl přesný. Mrzet jej to však nemuselo, Valašská Polanka i podruhé v sezně porazila Bystřici pod Hostýnem a získala povzbuzující vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
web Val. Polanky: Druhé domácí utkání jarní části mají za sebou fotbalisté Valašské Polanky. Tentokrát přivítali soupeře z Bystřice pod Hostýnem a od prvních minut předváděli výkon, který je zaslouženě dovedl k prvnímu tříbodovému zisku v roce 2022.




Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Dobeš [-] - S. Adámek [-] (62. M. Filák [-] ) , O. Adámek [-] (72. A. Zemánek [-] ) - M. Štrbík [-] , Š. Kovalčík [-] , O. Zbranek [-] , M. Baran [-] (76. R. Trčka [-] ) - J. Tomšů [-] (62. L. Daněk [-] ) - F. Maček [-] , L. Punčochář [-] (76. M. Kovář [-] ) , D. Ondra [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
A. Kvapil [-] - S. Zámorský [-] (35. M. Hošťálek [-] ) , J. Salátek [-] , O. Augustin [-] , P. Votava [-] , D. Dvořáček [-] (67. S. Durčák [-] ) , D. Paták [-] , D. Ondroušek [-] , L. Křivánek [-] , L. Juhas [-] , M. Ulrych [-]

ŽK: 34. D. Ondra , 38. M. Štrbík - 69. S. Durčák , 75. M. Ulrych , 80. P. Votava .
Hráči zápasu: D. Ondra , F. Maček - L. Juhas .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - PAVLICA Jiří, SKALICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Libor Zapletal
Tip experta: výhra domácích

Valalašská Polanka doma Bystřici p/H porazí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů