4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov slaví po jasné výhře nad Vírem titul půlmistra


Branky


8. F. Trnka , 49. D. Nobicht , 67. P. Bajer , 70. D. Invald
0

Domácí fotbalisté Křižanova věděli, že jim výhra nad nováčkem soutěže z Víru zajistí první místo v tabulce. Po jednoznačném průběhu utkání a vítězství 4:0, tak Křižanov mohl oslavit vedení po podzimu v tabulce Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov šel do jednogólového vedení

V závěrečném podzimním kole na sebe narazily dva celky z odlišných pólů tabulky. Domácí Křižanov byl jednoznačným favoritem, a tak se očekávalo, zda předvedou domácí hráči podobnou nadílku branek, jako v posledním utkání před vlastními diváky. Od začátku bylo vidět, že hosté z Víru se budou soustředit převážně na obranou hru. Do první šance se však dostali právě oni. Po rohovém kopu na přední tyč nasměroval domácí Martin Petr hlavou míč na břevno a dorážka vírského útočníka skončila nad brankou. Tuto šanci brali domácí jako výstrahu a kontrolovali hru. V desáté minutě se uvolnil Filip Trnka, když si to z poza vápna namířil až k penaltě, a i když byl stínován obráncem, dokázal prostřelit brankáře a poslat svůj tým do vedení. V následujících minutách a po dobu celého prvního poločasu však domácí hráli příliš zbrkle, nedůrazně a Vír se dostával dříve k odraženým balónům a neumožnil Křižanovu vypracovat si stálejší tlak a nějaké gólové příležitosti. Do kabin šli tak domácí pouze s hubeným náskokem.

Brankář Bajer skóroval

V druhé půli se domácí hráči více nabízeli pro přihrávky a drželi soupeře na jeho polovině. Po necelých pěti minutách se ve vápně dobře zorientoval Filip Trnka, který svojí přihrávkou vyřadil ze hry hostujícího brankáře a pro jeho kolegu Davida Nobichta byl úkol prostřelit z malého vápna dva obránce. Ten si s nabídkou zkušeně poradil a navýšil tak skóre utkání. Křižanov od té doby držel míč stále častěji na svých kopačkách a tlačil soupeře do defenzivy. Zanedlouho se snažil ve vápně uvolnit aktivní Filip Trnka, ale jeho snahu zastavila vírská obrana pouze za cenu faulu. K nabídce pokutového kopu byl pozván domácí brankář Petr Bajer. V pozici proti svému protějšku nasměřoval střelu na střed brány. Vírský gólman stačil pouze tečovat míč nohou pod břevno, a tak se i Petr  Bajer zapsal mezi střelce. Čtvrtý gól domácích přidal obránce David Invald. Svoji tvrdou a povedenou křižnou střelu (možná centr) nasměroval do vzdálenějšího horního rohu soupeřovi brány. Zbytek utkání se již dohrával v poklidu a tak si Křižanov připsal další důležité body v boji na čele tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér: V utkání se nám podařilo vstřelit celkem brzký gól, který nás měl uklidnit. Hra v prvním poločase však byla z naší strany velmi nepřesná a bez důrazu. Proto jsme již soupeře moc nepotrápili. V druhé půli jsme zlepšili pohyb a proměnili nabídnuté šance. Celkově jsme tedy utkání zvládli a můžeme být za uplynulý podzim nadmíru spokojeni.




Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - D. Invald [-] , J. Milota [-] , J. Mužátko [-] (46. P. Kaštan [-] ) , A. Burian [-] , T. Novotný [-] - F. Lukášek [-] (62. M. Sedláček [-] ) , D. Uhlíř [-] , D. Nobicht [-] , M. Petr [-] (69. P. Štěpánek [-] ) - F. Trnka [-] (76. J. Stupka [-] )

Jiskra Vír
J. Skoumal [-] - I. Kadlec [-] , L. Viktorin [-] , F. Rejda [-] , M. Havel [-] - D. Lahodný [-] , M. Matuška [-] , J. Smolík [-] , J. Rejda [-] - D. Šenkýř [-] (53. P. Jílek [-] ) , O. Rychlý [-]

ŽK: 12. J. Mužátko , 15. F. Lukášek - 24. M. Havel , 51. D. Šenkýř , 75. F. Rejda .
Hráči zápasu: F. Trnka .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 76. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - ČECH Miloš, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.